Holivudski glumac priznao da je pedofil! (AUDIO)

Ukoliko je ikako moguće da skandal bude veći, Stiven Kolins je zlostavljao i rođaku svoje prve supruge, koja je imala samo 11 godina!

  • 11

Skandal godine! Jedan od najpopularnijih sajtova o poznatima TMZ, objavio je audio snimak na kojem navodno glumac Stiven Kolins priznaje da je pedofil, jer je seksualno zlostavljao nekoliko maloletnih devojaka!!!

Naime, Kolinsova uskoro bivša supruga Fej Grant krišom je snimala njihov razgovor kod bračnog savetnika, dok su pokušavali da spasu brak.

- Uzeo sam je za ruku i stavio je na svoj penis, ali nisam imao erekciju. Bar ne potpunu - pokušao je da se opravda glumac pred svojom zaprepašćenom suprugom.

Ukoliko je ikako moguće da skandal bude veći, Stiven je zlostavljao i rođaku svoje prve supruge, koja je imala samo 11 godina!

Domaća publika ovog glumca pamti iz serije "Sedmo nebo", gde je glumio sveštenika koji ima divnu suprugu i sedmoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA