≫ 

Ceo život U SEKSU stimulišete pogrešnu tačku! Ljudi, A-TAČKA donosi jače uzbuđenje i bolji orgazam

Muškarci, morate obavezno da pronađete ovu tačku kod svoje partnerke. Potpuno će poludeti za vama

  • 15

Ukoliko ste do sada mislili da je za siguran orgazam odgovorno pronalaženje G tačke, prevarili ste se. Za seks je najbitnija A tačka.

MAČKICE PREDU KAD IH MAZITE: Ovo je znak da ste stvarno dobri u krevetu

OVO ZNAJU SAMO PRAVE MUŠKARČINE: Evo zašto je KLITORIS ključan za ženski orgazam!

Seksolozi se već duže vreme raspravljaju oko toga da li postoji uopšte ta famozna A tačka ili je reč o misteriji, koja se razlikuje od žene do žene, vagine do vagine, osećaja do osećaja.

Mađutim, u poslednje vreme je među parovima postalo aktuelno traženje ove tačke, pa su i stručnjaci sve više skloni da govore da A tačka postoji, penosi Index.

Dakle, ko je želi da je pronađe sigurno će je pronaći.

A kada jednom uspete da je nađete, njena stimulacija će da dovede do višestrukih, intenzivnijih i dugotrajnijih orgazama kod žena.

Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo


Jedna od zagovornica teorije da A tačka postoji je dr Li Milhajzer sa Univerziteta Stanford. Ipak, ona se ne slaže sa činjenicom da se A tačka nalazi na zidu vagine, već, kako ona tvrdi, u dubini, u području karlice, odnosno kod glića materice. U ovom području se nalazi puno živaca, koji prilikom stimulacije mogu da izazovu jako seksualno uzbuđenje.

S obzirom da se grlić materice nalazi na dubini od 7 do 15 centimetara i okružen je vaginalnim zidovima, A tačku nije baš lako naći. Kako svaka vagina sigurno ima skriveno područje posebnog seksualnog uzbuđenja, teško je tačno definisati položaj tačke koja rasplamsava.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Ali, jedno je jasno - svaka žena će da kaže da voli da penetracija bude duboka, pa je tu možda zaista reč o pogotku u centar, odnosno A tačku.

Penis nije u mogućnosti da na toj dubini odradi posao nežno i suptilno, te se preporučuje da se ova erogena zona istraži prstima. Na taj način će žena da doživi bolje i veće zadovoljstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pošto se ne zna tačno gde se A tačka nalazi, potrebno je strpljenje, poverenje i želja i žene i muškarca.

Da bi bili na pravom putu, ginekolozi kažu da biste možda mogli da počnete s potragom za G tačkom, a kada je nađete samo gurnete prst još dublje i lagano kružite na velikoj dubini posmatrajući partnerkine reakcije . Kad naletite na željene reakcije kružeći prstom po području između grlića materice i bešike, ako partnerka počne pojačano da vlaži, znajte da ste pronašli A tačku i zato ne odustajte dok svoju voljenu ne odvedete do vrhunca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ono što treba da znate je da možete da pronađete ovu tačku, ali da partnerka ne odreaguje na njeno stimulisanje. Podsećamo, nisu sve žene iste.

Pogledajte šta žene vole da kupuju, možda vam to otkrije neku tajnu o njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    5. novembar 2016 | 10:05

    A sta je sa emotivnom i duhovnom tackom ? Ta tacka se slabo trazi a najbitnija je. Sve se svelo na neku mehaniku kao da su ljudi roboti

  • Saššahh

    5. novembar 2016 | 09:17

    Na dubini od 15 cm? Ehhh, jadna moja žena.... nikad neće osetiti blagostanje A-tačke!

  • Bezimena

    5. novembar 2016 | 14:29

    Ja sam sva od tačaka... Od A do Š..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA