Muškarci otkrivaju kako zaustavljaju orgazam da bi produžili seks

Svaki momak ima neku svoju tehniku

  • 15

U nekom trenutku svakome se dešava da tokom seksa mora da uspori i da odloži orgazam kako bi seks trajao duže i partnerka bila zadovolj(e)na.

Nalazite se u sred predigre koja je i više nego intenzivna za vas, a pre nego što shvatite šta se dešava stvari izmiču kontroli i vi doživljavate orgazam brže nego što ste hteli. Ima mnogo strategija kojima možete sebe da istrenirate kako biste duže izdržali u seksu kao što su kegelove vežbe ili edžing. Kada se nađete u tom trenutku ponekad morate da mislite brzo i da vaše ultimativno zadovoljstvo odložite na neko vreme.

Ovo su samo neka od iskustva muškaraca i šta to oni rade kada se previše zanesu u seksu.

Promena poze

S vremena na vreme promenite pozu. Foto-ilustracija: Profimedia

Ponekad vas određena poza izluđuje i možete da završite posao odmah, zato je dobro promeniti pozu kako biste malo odložili kraj seksa. Tokom pauze u promeni poze, mislite na nešto drugo i tako ćete opet imati sve konce u rukama.

Napravite pauzu

Plan je jednostavan - pauzirajte! Lezite na devojku ili je postavite iznad vas i ljubite je. Ili se samo par minuta mazite. Ovako ćete zadržati vaš penis u erekciji jer ćete je još uvek osećati i bićete oboj ei dalje uzbuđeni sve do orgazma.

Neki momci zamišljaju da su povređeni

Ukoliko ste neko kome ovo može d apomogne, sve što trebate da uradite jeste da zamislite kako vas udara auto što je dovoljno strašno i bolno i kada se samo na ot pomisli.

Naredite sebi

Neki momci mogu sami sebi da narede da neće doživeti orgazam baš u momentu kada su na ivici. Gde ima volje...


Popijte malo vode

Napravite pauzu i u međuvremenu dođite sebi. Foto-ilustracija: Profimedia

Stavite čašu vode pored kreveta pa kada osetite da vam je pretoplo i da više ne možete da izdržite samo posegnite za čašom vode koja će vas ohladiti i dati vam dovoljno vremena za pauzu i promenu poze.

Obratite punu pažnju na partnerku

Ako znate da ćete doživeti orgazam, prekinite određenu pozu i dajte sebi pauzu. Za to vreme igrajte se sa partnerkom prstima ili jezikom tako da će ona i dalje uživati u seksu i neće ni osetiti da ste napravili pauzu.

Mrtve životinje i druge odvratnosti

Neki momci imajju malo drugačiju maštu, pa su pomalo morbidni. Zamišljajući mrtvog goluba ili neki drugi leš oni pomažu sebi da ne ejakuliraju prebrzo.

Zamislite nekog apotpuno aseksualnog

Postoje muškarci koji u tim situacijama razmišljaju o nekoj osobi koja im je aseksualna, kao što je njihova baka ili neka druga ne tako omiljena osoba.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mucenik

    23. januar 2019 | 09:56

    Zamislim tastu.

  • Sexo

    23. januar 2019 | 09:33

    Ja zamislim Malden Olbrajt i tu bude kraj sexa

  • VladimirR

    23. januar 2019 | 13:31

    Može se odlaganje postići i tehnikom disanja. Udahnuti duboko do 20 puta. To vas može skoro baciti u nesvest. Zato oprezno i pronađite sebi meru, kako bi samo odstranili napetost koja vodi ka ejakulaciji a omogućava da aparatura bude u punom zamahu i da ne prekidate partneki put ka orgazmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA