Muškarci su potpuno ludi za njima: Zašto su kuguarke toliko privlačne i seksi?

Naš narod kaže da “bez starca nema udarca”, ali ni starije žene nisu za bacanje

  • 2

Starije dame veoma su popularne kod mlađih muškaraca i iako ih nazivaju različitim imenima, kuguarke su ovih dana u centru pažnje pa sve više viđamo parove gde je žena starija od muškarca.

Ono što muškarce megnetski privlači njima jeste njihova nezavisnost, samopouzdanje i to što znaju kako da udovolje sebi i kada su sasvim same.

Muškarci su zadovoljniji vezom sa starijom ženom. Foto: Pixabay.com

Kuguarke su nenametljive, ne traže preteranu pažnju pa tako nema nepotrebnih svađa ni izliva ljubomore. Starije dame znaju ko su i šta žele, manje su stidljive kada su u pitanju muškarci i njihova otvorenost je veoma uzbudljiva.

Sa starijom devojkom će vam svaki dejt biti zanimljiv jer je ona bogata iskustvom i ima mnogo interesantnih tema. Pored toga, one su zaposlene i neke veoma uspešne u svom poslu pa im ni novac nije problem niti traže finansisjku sigurnost u muškarcu.

Znate kako kod mlađih devojaka najviše mrzite njihove drugarice? Toga ovde nema! Njima nije potrebna potvrda i odobrenje prijatelja, već slušaju samo sebe i svoj razum. Mnogo su samouverenije i samostalnije, a njihova prijateljstva su zrelija.

Nisu zainteresovane da se opijene šetaju gradom i lutaju od kluba do kluba jer su prošle buntovničku fazu i nij eim potrebno da budu u centru pažnje. Sada imaju definisan ukus i uživaju u društvu kvalitetnih ljubavnika.

Starije zene su iskusnije u seksu. Foto: Pixabay.com


Dok mlade devojke pridaju na značaju svakoj sitnici i često paniče, izazivaju melodramatične svađe i prave scene na javnim mestima, kuguarke znaju da se izbore sa pritiskom i da se nose sa nevoljama. One sa osmehom izlaze iz svakog problema.

Ono što ih ubedljivo čini veoma privlačnima jeste to što su bolje u seksu. Prevazišle su svaki vid nesigurnosti i anksioznosti koja može negativno da utiče na seksualni život partnera i dobro se osećaju u svojoj koži. Imaju dovoljno iskustva i znaju šta žele i šta ih uzbuđuje u krevetu.

Imaju realna očekivanja u vezama, budući da su starije i iskusnije i imale su verovatno više ozbiljnih veza i kriza sa partnerom. Znaju šta je važno u životu i zahvalne su na svakom zajedničkom trenutku. Manja je verovatnoća da će biti bezobzirne prema vašim emocijama, kod mlađe žene često ne uzimaju za ozbiljno muškarce, veze ili život uopšte. Starije žene u potpunosti shvataju vrednost dobrog muškarca.

(Telegraf.rs/menshealth.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    16. februar 2019 | 19:49

    Sram Vas bilo,ako su mladje onda su sponzoruse a ako su starije kuguarke....

  • Miki

    16. februar 2019 | 11:35

    A šta su bile pre toga . Dali su bile finansijski samostalne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA