"Voleo bih da moja devojka pristane na seks sa još jednom ženom i da nam organizuje orgije"

Ispunjenje seks fantazija ipak nije lak posao

  • 20

Bilo da volite grub seks, vezivanje, ujedanje ili samo običnu trojku - ispunjenje vaših fantazija nije nikada jednostavno i lako.

Pritisak koji trpimo zbog savremenog načina života, najbolje kanališemo kroz seks. Jedan od momaka otkrio je o čemu on fantazira i koliko je ispunjenje te fantazije njemu važno.

Printskrin: Youtube/Kim Anami

- Radim naporno tokom cele godine i čak i vikendom osećam da sam pod stresom jer razmišljam kako da unapredim posao i napredujem. Zato mi je potreban dobar seks kao ventil da mogu da preguram dan.

Imam sjajnu devojku, zove se Marija, sa kojom sam veoma srećan i koja me voli. Ne fali mi ništa, sem možda malo više akcija u krevetu.

Seks nam je dobar, ali ja već godinama imam seks fantaziju koju nikako da ostvarim, a u pitanju je trojka sa još jednom ženom. Čak bih bio spreman i da tu drugu devojku odabere moja devojka, da ja nemam pravo glasa tu. To me još više uzbuđuje.

Volim moju devojku i poštujem je, ali ona radi samo tri dana u nedelji i ne razume kao je to biti pod konstantnim pritiskom od posla.

Foto-ilustracija: Profimedia

Verovao sam da će biti otvorena kada je seks u pitanju i da će mi bar jednom izaći u susret kada sam joj predložio da sa nama iz kluba pođe još jedna devojka. Odbila je sa takvim stavom da mi nije bilo dobro. Rekla mi je da sam zaluđenik i da je to nešto što nikada neće hteti da uradi.

Ja sam ubeđen da to što bismo uradili neće nimalo da šteti našoj vezi, naprotiv. Sa ispunjenjem fantazije bio bih mirniji i ispunjeniji, a samim tim bih bio i bolji prema njoj.

Vreme je da se oslobodimo stega koje nam je društvo nametnulo i da radimo ono što želimo. Voleo bih da me devojka iznenadi i organizuje sama trojku sa drugom devojkom i da moje bude samo da uživam. To bi bil oostvarenje mog sna, rekao je Marko.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    25. mart 2019 | 08:34

    A da pristanes da ona dovede nekokg kura. Og aaaaa

  • Čiča

    25. mart 2019 | 05:07

    Vidi mustre. Još da mu devojka ili žena nađe i švalerku.

  • Hinjo

    25. mart 2019 | 06:35

    Ona da ti organizuje. Budi musko majkovicu, organizuj sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA