Prostitutka koja zarađuje 2.500 evra za noć otkriva koliki penis je imao muškarac kog je morala da odbije jer je to bilo previše za nju

Prevare zbog seksa dešavaju se iz mnogo razloga

  • 7

Partneri se često zbog lošeg seksa odlučuju na prevaru, a prostitutka koja zarađuje više od 2.500 evra za noć otkriva da danas ima mnogo lošeg seksa.

Ono sa čime se ona susrela radeći u bordelu može da bude veoma korisno iskustvo za neke žene. Rešila je da otkrije koliki zapravo penis treba da bude veliki.

Zašto svaki muškarac koji se približava 50-oj mora na pregled prostate? Foto: Pixabay.com

- Mali penisi sa kojima sam se susretala su obično bili mikropenisi od vega par centimetara. Normalno mali su tu negde oko 8cm, a do 15 su prosečni. Od 15 pa naviše su veliki penisi, rekla je ona.

- Najveći koji sam videla bio je tanak i dugačak kao moja ruka do lakta i odbila sam ga. Jadničak je počeo da plače jer nisam pristala na seks. Toliko veliki nikada ne budu u punoj erekciji, dodala je.

Otkrila je da za 6 sati kada je velika gužva ona spava sa 6 do 9 klijenata, jer je seks ograničen na po pola sata.

(Telegraf.rs/

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    19. mart 2019 | 06:47

    Ja sam morala sa jednim deckom da raskinem jer je imao previse veliki penis, bolelo me je svaki put kad smo imali seks. Jeste da mi je bilo zao, znam da nije on kriv sto mu je toliki, ali sta da radim kad je seks bio bolan.

  • Mare

    19. mart 2019 | 11:19

    Ja sam znao jednog lika kog su zvali. MILE PARIZER.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA