"Sve vreme mi je grizla penis, da sam je na kraju molio da prestane jer sam vrištao od bola": Ljudi otkrivaju najbolnije stvari koje su im se desile tokom seksa

Seks nije uvek samo uživanje, već može da bude i bol...

  • 2

Seks je odlična stvar koja ipak može da pođe po zlu i da se od prijatnog i vrhunskog osećaja pretvori u bol.

Bilo da se radi u ujedima, suvoći ili čak neprijatnom odlasku do Hitne pomoći zbog povrede penisa - sve to može da se desi i da zaista bude mnogo bolno.

Foto: Pixabay.com

Ukoliko se i vama desilo nešto slično, onda ćete osetiti saosećanje prema momcima koji su podelili svoja bolna iskustva sa internet zajednicom. Ovo su samo neka od iskustava koja nikada ne bi poželeli da ponovo dožive.

- Imao sam seks sa devojkom koja je imala duge i oštre nokte. Bila je toliko agresivna i toliko je grebala moja leđa da mi je na kraju pustila i krv. Bolelo je kao đavo svaki put kad bi me ogrebala, a iako sam pokušavao da je pomerim nisam uspevao. Kada je već videla krv prestala je da me grebe, iskustvo je jednog od momaka.

Foto: Pixabay.com

- Jedna devojka mi je pružala oralni seks i ujela me za penis. Nije bilo reči o laganom ujedu zubima, koji bi bio isto bolan, ali ako je slučajno onda bih nekako i prešao preko toga. Ne znam da li je mislila da će me to uzbuditi još više, ali svakako nije i nisam više bio raspoložen za seks, napisao je jedan od korisnika.

- Ja i devojka smo odlučili da imamo seks pod tušem ali smo se malo zaneli i ja sam završio tako što sam pao i to svom snagom na zadnjicu. Bilo je bolno, a povrh svega i ona je pala preko mene što je udvostručilo bol. Sva sreća da ništa nisam slomio, ali sam bio u modricama nedeljama nakon toga, otkrio je Patrik.


- Jedna devojka je imala neko ludačko prstenje na rukama. Kada mi je pružala oralni seks koristila je ruke i jedan od njenih prstenova me je ogrebao duž penisa što je bilo užasno bolno. Bio je zaista oštar prsten i osetio sam užasan bol. Nije trajao dugo, ali je ubedljivo najgora stvar koju sam ikada osetio u životu kada je seks u pitanju, otkrio je Aleksandar.

Foto: Pixabay.com

- Devojka je htela da probamo toplo-hladnu varijantu seksa sa kockicama leda, ali je sve pošlo po zlu jer je koristila mnogo leda pa me je na kraju penis toliko boleo, bio hladan i utrnuo da ništa nisam osećao. Bolelo je kao đavo i sada mi ne pada na pamet da probam ništa slično, dodao je jedan od momaka.

- Ja volim kada se neko igra mojim bradavicama, ali ih je jedna devojka tako zgrabila i stisla da su mi krenule suze na oči od bola. Volela je da ih uvrće, ali su joj nokti bili toliko oštri da su mi zadavali toliko oštar bol i bilo je zaista užasno iskustvo i definitivno najgori seks u mom životu, ispričao je jedan od korisnika mreže.

- Ima osam seks sa devojkom koja je bila na meni i kada je slučajno moj penis ispao ona se toliko naglo vratila dole da ga je savila na pola. Završili smo u Hitnoj pomoći i to je bila povreda penisa kojoj je trebalo vreme da prođe. To je ubedljivo najgore i najbolnije iskustvo u mom životu. Sada se trudim da ja budem uvek taj koji je odozgo u seksu, otkrio je Veston.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- U sred seksa mi se desilo da dobijem grč u karlici i butini. Morali smo da prestanemo sa seksom kako bi se ja istegao, ali nije pomoglo. Celo veče sam osećao ukočenost i bol, ispričao je Martin.

- Devojka je sve vreme koristila zube dok me je oralno zadovoljavala. Bilo je toliko užasno da sam je zamolio da stane, što nikada u životu nisam učinio. Oralni seks bi trebalo da bude super stvar, rekao je Džoš.

- Ja najviše volim da prvo zadovoljim devojku, jer onda kada ja doživim orgazam treba mi pauza. Ne mogu da nastavim odmah dalje jer mi je penis previše osetljiv, pa mi treba malo vremena da povratim snagu za drugu rundu. Ali, jedna devojka sa kojom sam bio nastavila je da se kreće na meni i bila je prilično gruba u tome. Penis me je otkidao od bola. Rekao sam joj da mi treba mala pauza, a ona je mislila da se ja šalim i samo je nastavila dalje, otkrio je Robert.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA