5 razloga zbog kojih su starije žene bolje od mlađih - i to ne samo u seksu

Razlika u godinama nije prepreka za uspešnu vezu i ljubav, već naprotiv

  • 35

Oni koji su u vezama u kojima je razlika u godinama velika imaju običaj da kažu kako je to samo broj, što je istina, jer kada između partnera postoji velika starosna razlika to nije ono što je najvažnije.

Sve druge male stvari, kao što su zajednički hobii ciljevi, temperament i uzajamno poštovanje i razumevanje, jeste ono što definiše odnos koji će trajati.

Stariji muškarci nemaju problem da se zabavljaju sa mlađim devojkama, a sve češće nailazimo na primere gde je žena starija od muškarca. Zabavljanje sa starijom ženom ima mnogo prednosti.

Ona ima širi pogled na svet

Foto: Pixabay.com

Sa godinama dolazi i iskustvo i mudrost zbog čega se obično i odlučujemo za starije partnere kada nam je potreban savet za neke svakodnevne probleme i nedoumice. One su te koje su prošle malo više u životu i imaju znanje koje je potrebno da bi se promenila naša perspektiva. Starije žene su sofisticiranije od mlađih, znaju mnogo više od njih i zahvaljujući bogatom iskustvu imaju mnogo više da ponude.

Već su finansijski obezbeđene

Sa starijim ženama veća je verovatnoća da nećete imati nikakvih problema kada je u pitanju novac. Žene koje imaju iza sebe karijeru zarađuju više nego mlađe žene pa finansije neće biti prepreka nekim aktivnostima koje želite da imate sa njom.

Ona zna šta želi i iskreno o tome priča

Mlađe žene se isto kao i muškarci još uvek traže: šta vole, šta ne vole, šta ih uzbuđuje, šta ne žele od partnera, ... I tako u nedogled. Starije žene obično već znaju sve ovo. Imaju više životnog iskustva i znaju šta im treba i šta žele, a nikako se ne ustručavaju da to kažu svom mlađem partneru.

Sa njom ćete imati o mnogo čemu da pričate

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource


Razgovori sa starijom ženom pružaju vam mogućnost da proširite svoje horizonte. Sa ženom koja ima od 35 do 50 godina možete da imate smisleniji i dubokoumniji razgovor nego li sa devojkom koja ima 20 do 25 godina i koja još uvek uči pšo kojim pravilima funkcioniše život.

Ima solidno seksualno iskustvo

Starije žene unose u vezu veće iskustvo kada je u pitanju seks, pa će verovatno imati da vas nauče nečemu kada je zadovoljstvo u pitanju. Ukoliko ste zainteresovani da probate nešto novo i eksperimentišete onda su straij ežene idealne za to. Starije žene možete da upoznate na svimmestima gde možete upoznati i mlađe, ali najverovatnij ećete neku pronaći na poslu, u restoranu ili na nekom sajtu za upoznavanje.

(Telegraf.rs/askmen.co)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    9. maj 2019 | 06:13

    Moja zena ima 49 god starija je14 god od mene.Nikada je ne bih menjao za mladju....Pogotovo ne za Sex......

  • Čiča

    9. maj 2019 | 06:38

    Starije hoće I da keširaju ako si dobar.

  • Trpko

    9. maj 2019 | 12:07

    JOOOOOJ moja komsinica 51 godinu,gledam je svaki put dok plevi u basti i zamisljam...mmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA