≫ 

Povećajte "ponos", ali na svoj rizik: 7 metoda za veći penis koje mogu da budu veoma opasne

Kako žene često razmišljaju o svojim grudima, njihovoj veličini i obliku, tako i muškarci razmišljaju o svom penisu

  • 25

Muškarci često misle da nisu dovoljno obdareni i na pamet im pada ideja o tome kako bi mogli da povećaju svoj penis i tako budu zadovoljniji.

Istraživanje je pokazalo da muškarci koji brinu o veličini penisa zapravo imaju potpuno normalnu veličinu penisa. Nažalost, postoji rašireno uverenje koje je posledica porno industrije, a to je da je veliki penis potreban za ultimativno zadovoljstvo. Ovo ne može da bude pogrešno više nego što jeste. Studija iz 2017. godine pokazala je da žene više uživaju u ljubljenju, oralnom seksu i stimulaciji genitalija i da tako lakše doživljavaju orgazme nego li kada kje muškarac “veći”.

Ukoliko ste ipak zainteresovani za uvećanje penisa, možda bi vas neka od sledećih metoda mogla zainteresovati.

Implanti u penisu

penis Foto: Pixabay.com

Hirurg iz Los Anđelesa doktor Džejms Elist tvrdi da je jedini hirurg na svetu koji izvodi specifičnu operaciju koja može da poveća dužinu penisa i njegov obim uz upotrebu silikonskog implanta. On tvrdi da se povećava dužina za 4 centimetra, a obim za 6 centimetra, kao i da je već ugradio 1.300 ovakvih implanta. Zahvat košta oko 12.000 evra i pacijenti se suočavaju sa velikim rizikom od infekcija i pucanja implanta.

Plastična operacija penisa

Neki hirurzi uvećavaju dužinu penisa plastičnom operacijom tako što seku ligamente i to pomaže u povećanju dužine. Ovo sa sobom nosi izvestan rizik, kao što je ožiljak na tkivu, bolne erekcije, infekcije ili gubitak osećaja i funkcije u penisu. To košta oko 8.000 evra, a u dužini se povećava jedva oko 2 centimetra što je manje nego što pacijenti očekuju.

Injekcije masti

Kod ove procedure, hirurg liposukcijom vadi masti iz tela pacijenta i onda ih ponovo ubrizgavaju u penis. Uvećava se penis do 4 centimetra i nešto više od 4 centimetra u obimu. Rezultat nije konačan i penis može ponovo da se smanji na prethodnu veličinu. Rizik je veliki, a čak je i jedan pacijent od 30 godina umro nakon ovpog zahvata jer je mast stigla kroz krvotok do njegovih pluća i zaustavila disanje.

Plazma injekcija

Špric Foto: Pixabay/jochenpippir


Relativno nova metoda, ova procedura uključuje odvajanje plazme i njeno ubrzgavanje u penis što treba da stimuliše protok krvi kako bi se vaš mali partner povećao. Ova metoda nije još uvek dovoljno dobro istražena.

Istezanje penisa

Ne zna se kada je ova metoda izmišljena, ali se veruje da datira još od vremena drevnih Arapa. Ono što znamo jeste da su muškarci uvek pokušavali da povećaju njihovu dužinu i obim. Većina medicinskih radnika kaže da metoda ne daje rezultate, a može i da vam nanese štetu.

Produživači penisa

Postoje neki uređaju koje muškarci mogu da nose tokom dana ispod odeće kako bi produžili penis i dodali mu koji centimetar u dužini i u obimu. Dva uređaja, Andro-Penis i Zlatna erekcija se i dan danas koriste. Neki stručnjaci veruju da su ovi urađaji sigurni, ali jedva do 3 centimetra. Urolog doktor Džejmin Brahnbhat ističe da neugodan osećaj tokom dana i mogućnost o nastanka ožiljka nije vredan rizika.

Obrijte se tamo dole

Ukoliko van je odgovara ni istezanje ni operacije onda jedino što možete da uradite ne bi li vam penis izgledao veći jeste da obrijete ovu regiju. Ukoliko vam je pemnis okružen dlakama izgledaće manji.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hinjo

    11. maj 2019 | 23:06

    Sednes je u kabriolet i odma imas najveci.

  • Ivan

    12. maj 2019 | 02:38

    Nije mi dugačak, ali je zato tanak.

  • lav

    11. maj 2019 | 07:21

    PENIS SE POVECAVA AKO MOZAK IMA GLAVA. NE DIRAJ PENIS FORMU NE KVARI NITI GA PRODUZUJ NITI GA KRATI VAZNO JE DA DOBRO RADI NEKOLKO SATI PUSTI GA DA SISTI I GACE VAZNO JE DA JE VREDAN I DOBRO SKACE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA