Kakva stopala, takav ponos: Otkriva li ovaj deo tela zaista veličinu penisa vašeg partnera?

Bapske priče kažu da veličina stopala otkriva koliki je ponos muškarca

  • 55

Iako mnogi godinama unazad pričaju da treba gledati u stopala partnera kako biste znali koliki penis ima, taj kriterijum samo je mit.

Naučnici su ubeđeni da n epostoji apsolutno nikakva veza između veličine penisa i veličine stopala. Seksolog doktor Džil MekDevit objasnla je da veličina vašeg “prijatelja” zavisi od genetike.

penis Foto: Pixabay.com

- Veličina penisa nije povezana sa veličinom stopala ili bilo kog drugog dela tela. Veličina penisa zavisi od kombinacije genetskih i faktora iz spoljašnje okoline, čak i dok je beba još u materici, objasnila j eona.

Nedavno su naučnici uporedili mere više od 15.000 muškaraca ima oko 9,2 centimetra dugačak penis kada nije u erekciji i oko 14,3 centimetra u erekciji.

Veličina penisa može da bude uzrok anksioznosti kod muškaraca. Veliki broj muškaraca otkrio je da su njihove najveće frustracije i strahovi vezani za njihovo nezadovoljstvo veličinom penisa. Samo 35 odsto ispitanika reklo je da je zadovoljno veličinom penisa.

Veličina penisa, metar Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Na žalost, dragi muškarci, žene i te kako pbraćaju pažnju na veličinu penisa. Skoro trećina žena je bilo zadovoljno prosečnom veličinom penisa, dok je njih 52 odsto reklo da je njihova idealna veličina penisa od 15 do 20 centimetra. Samo 5 odsto žena reklo je da želi muškarca čiji je penis veći od 25 centimetra.


(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ;-)

    13. maj 2019 | 16:16

    Citam i vidim da vecina ima 20 i vise , ali kod mene je skromnih 15cm ,43br.185/90. Ali zato sto se tice potencije nikakvih problema nema jos uvek mogu svaku vece (ali zena nece) a 45god. E sad kako ce biti kasnije videt cemo...;-)

  • 😁

    13. maj 2019 | 11:57

    198cm, 90kg, br 45, 14cm..

  • DARKO 100%

    12. maj 2019 | 23:51

    To sto nekome malo fali to devojci srecu kvari!😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA