≫ 

10 muškaraca iz Srbije otkriva šta je ono što ih izluđuje u krevetu!

Infromacije iz prve ruke!

  • 27

Nema žene koja barem jednom u životu nije guglala magične trikove kojima će izluzeti muškarca u seksu. Više za tim nema potrebe jer smo 10 muškaraca između 18 i 60 godina pitali šta najviše vole u seksu, a evo šta su oni rekli:

- Da me dodiruje po celom telu, Nikola 45

Naša prva "žrtva" kaže da to nešto što nikada ne bi otkrio svojoj partnerki. Ipak, ona često zanemaruje njegove druge erogene zone, te poručuje da ne mora samo i isključivo da se fokusira na penis. Ne oklevajte da istražujete njegovo telo od glave do pete i tako otkrijete šta mu se najviše sviđa.

- Da mi govori šta joj se sviđa, Petar 23

Muškarci nisu seks mašine koje gledaju samo svoje zadovoljstvo, a razlog zašto ne zadovoljavaju žene onako kako one žele je jer često ne znaju šta rade. Žene, muškarci vas mole da im otkrijete šta vam se sviđa kako bi vas zadovoljili na što bolji način.

sex seks par krevet čipka foto: pixabay.com

- Samo seks, Željko 26

Nekada muškarci žele najjednostavniji seks. Bez previše priče i brz.

- Da mi kaže da li to radim dobro, Jovan 28

Udelite i neki kompliment svom dragom! Gotovo svi muškarci su nam rekli da najviše vole da ih pohvalite posle seksa jer ne samo da ćete im podići samopozdanje već i performanse prilikom narednog odnosa.

- Kada žena ima fantazije, Miodrag 50

Muškarci obožavaju da razgovaraju sa svojom partnerkom o njenim fantazijama, ali i da ih probaju u praksi. Ako vam je to možda neprijatno, onda im bar otkrite neke "grešne" misli.

- Obožavam kada mi priča tokom seksa, Nikola 39

Postoje žene koje vole da je tokom seksa tiho, ali mnogi muškarci vole vaš seksi glas sve vreme! To ih još više uzbuđuje, posebno ako im govorimo šta tačno želimo. Za još bolji rezultat - šapućite im na uvo.

sex seks par krevet čipka foto: pixabay.com


- Samo da bude iskrena, Marko 56

Ako postoji neki problem u spavaćoj sobi, moramo da pričamo o tome i da ga rešimo. Na taj način ćete imati bolji i zdraviji seks.

- Važno je da se ne plaši igrica, Nemanja 19

Muškarci su večni lovci. Zato im se nemojte predati odmah. Neka flert bude jedna dugačka predigra koja će samo još više probuditi želju za seksom.

- Da ima inicijativu, Pavle 25

Muškarci zapravo obožavaju kada žena preuzima inicijativu u krevetu, ali to ne znači da oni žele da joj budu podređeni. Pokažite im koliko ih želite!

- Da bude prirodna i spontana, Rajko 35

Možda muškarci stalno žele seks, ali ne vole da mole svoju partnerku. Seks je zadovoljstvo i mora da bude spontan, bez pritiska, plana i programa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    25. maj 2019 | 10:44

    Uzbudjuje me kad trlja ribicu i perverzno me gledajuci trazi da joj ga stavim

  • Marko cg primorje

    25. maj 2019 | 07:36

    Izludjuje me kad su nevaljice perverzne spremne na sve a s druge strane njezne smerne sa oreolomnevinosti iznad glave..stidljiv pogled i pokornost...malo drskosti...rezime: miks djavolica i andjeo...sti bi Markiz De Sad rekao kurva u kuci a na ulici dama oborenog pogleda.

  • Dovla

    25. maj 2019 | 13:31

    Dobar oral me izludjuje I pali najvise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA