≫ 

Jahala sam konja i doživela ORGAZAM! Ovo je bolje i od seksa

Žene su potvrdile da za vrhunac i to onaj najvrhunskiji nije potreban seksualni partner

  • 17

Orgazam nije strogo vezan za seksualni odnos, već može da se doživi na više različitih načina. Žene su spremne da podele bizarna iskustva o doživljavanju neplaniranih vrhunaca.

Jeste li znali da postoji 8 vrsta orgazama? Saznajte da li ste ih sve doživeli

Evo kakva vagina je poželjna za dobar orgazam!

Žene ne doživljavaju najveće seksualno zadovoljstvo tako lako, ali ponekad i ono može da ih iznenadi.

Vrlo često najobičnije stvari mogu da vas dovedu do orgazma, ili stanja koje je veoma slično njemu, ali cela situacija može da bude prilično neprijatna.

Sledeći primeri sa društvene mreže Reddit pokazuju da žene ne doživljavaju vrhunce samo prilikom seksa.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Orgazam tokom vežbanja

- Radila sam čučnjeve i sklekove, a onda sam kombinovala ove dve vežbe u kratkim intervalima. Odjednom sam počela da se znojim, ali to nije bilo uobičajeno znojenje. Shvatila sam da sam sva mokra. Shvatila sam da sam doživela orgazam. I to u teretani, pred ljudima - napisala je Pam S.


- Jahala sam konja na redovnom treningu. Tu je bio i moj trener. Kako je jahanje odmicalo, bila sam sve zagrejanija, a onda - blam. Toliko sam bila u transu da nisam ni primetila poglede prezira, a onda sam naglo morala da se suočim sa neprijatnom stvarnošću - Natali Dž.

- Dizala sam tegove i nehotično dodirivala svoje bradavice. Sve se odvilo tako brzo, da nisam ni shvatila šta me je snašlo - Džuli S.

- Dok sam vozila bicikl moj polni organ se postepeno nadraživao. Onda se to desilo i toliko je bilo jako da je malo falilo da vrisnem. Bila sam u prepunom parku. Zamislite tu scenu? - Rusol T.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Orgazam tokom sna

- Gledala sam romantični film i na pola zaspala. Snovi su bili nestvarno vlažni, a ja sam se ista takva probudila. Užasno, moja cimerka je bila tu - Semi M.

- Tog dana sam srela bivšeg dečka i podsetila se nekih stvari. Uveče sam legla pored sadašnjeg, a kad sam se probudila shvatila sam da vrhunac koji sam doživela nije bio zahvaljujući njemu - Lucija W.

ORGAZAM U TERETANI: Otišla je da vežba i doživela je vrhunac pred bilderima (VIDEO)

Foto-ilustracija: Foter.com / Kris Kesiak Photography Foto-ilustracija: Foter.com / Kris Kesiak Photography

Orgazam dok gledate različite sadržaje

- Udubila sam se u film i imam osećaj da sam mogla svaku emociju da apsorbujem. Onda me je iznenadila moja "maca" - Vanesa L.

- Dečko i ja često gledamo porniće da se stimulišemo, ali tada mi on i nije bio potreban, jer sam svršila već u 23. minutu - Bruk G.

- Uvek me razneži čak i poljubac totalnih stranaca. Ipak, prvi put mi se desilo da se raznežim na nepoznate video-likove i to toliko da doživim orgazam. Pravi, pravcati orgazam. Ali nisam bila sama - Melani F.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Orgazam prilikom dodira stručnjaka

- Bila sam na pregledu i morala sam na analizu sekreta iz nosa, gde sam neprestano kijala. Ali jedan nadražaj je bio koban. Nisam kinula - svršila sam! - Betani L.

- Čačkala sam uho i napravila sr**e. Doktor je profesionalno izvršavao pregled. Bio je nežan, a aparatić me je zagolicao. Doživela sam vrhunac u ordinaciji. Ko zna šta čovek misli - Keti V.

- Bila sam kod frizera. Šišao me je prezgodni, prelepi frajer i pritom me zakucavao vatrenim pogledom. Uz to dodirivao je moju kosu, uši, vrat. Dovoljno je da kažem da me je bilo sramota da ustanem sa stolice - Megi W.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Pogledajte šta naše žene biraju da bi doživele vrhunac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA