NAŠ SIN (7) JE BUDUĆI SERIJSKI UBICA: Preti da će nam zabiti noževe u grudi! (VIDEO)

Kako je dečak rastao, Kim i Rajan su počeli da primećuju uznemirujuće ponašanje, a ubrzo su saznali da i Rilan pati od istih psihičkih problema kao i njegovi biološki roditelji

  • 21

Kim i njen bivši suprug usvojili su Rilan kad je bio beba. Njegova majka bila je zavisnik od kristalnog metamfetamina i oba roditelja su patila od bipolarnog poremećaja.

Kako je dečak rastao, Kim i Rajan počeli su primećivati uznemirujuće ponašanje, a ubrzo su saznali da i Rilan pati od istih psihičkih problema kao i njegovi biološki roditelji.

Zbog njegove agresivnosti i bolesne opsesije noževima, veruju da Rilan predstavlja ozbiljnu pretnju celoj porodici, a pomoć su potražili kod doktora Fila.

Kim, koja ima još troje dece, rekla je da nije primećivala probleme do 18. meseca kad je Rilan znao da zadrži dah sve dok se ne bi onesvestio, a s tri godine počeli su pravi problemi i dečak je iz dana u dan postajao sve agresivniji.

Printskrin: Youtube / TV Show Printskrin: Youtube / TV Show

Uz sve to, ima i zamišljenog prijatelja, robota Bledera koji neprestano pokušava da ga nagovori da noževima ubije svoju porodicu.

- Govori kako će podići noževe iznad glave i zabiti ih u naša prsa - govori Kim.

- Kad je imao šest godina, zaključao se u kupatilo, uzeo žilet starijeg brata i izrezao svoje prste samo da vidi kako krvare. Kasnije je rekao da ga je na sve nagovorio Bleder - nastavila je ona

Par je prestravljen i govore da je njihov najveći strah to da bi njihov sin mogao postati serijski ubica.

Printskrin: Youtube / TV Show Printskrin: Youtube / TV Show

- Ne živimo normalno poslednje tri godine. Kad potpuno izgubi kontrolu, moramo ga držati. Ne volim to da radim svom detetu, ali to je nužno zlo. Bio je u sedam različitih bolnica i nisu mu pomogli. Brinem da bi Rilan nekog mogao ubiti - zaključuje.

S druge strane, sestra Rilanove majke govori da je problem u roditeljima koji dečaka drže na lekovima i vode ga po bolnicama svaki put kad se pojavi problem. S njom se donekle složio i dr Fil koji tvrdi da ponašanje roditelja doprinosi ovoj situaciji.

Ona tvrdi da je jedino rešenje za ovu situaciju malo "dobre stare discipline".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    12. mart 2015 | 00:29

    Pa zašto su usvajali dete roditelja sa bipolarnim poremećajem?! Trebali su znati da mogu ovo da očekuju.

  • hmmm

    12. mart 2015 | 00:57

    Bipolarna bolest, kao i sve druge bolest,i se ne leči batinama.

  • ЖAН KЛOД

    12. mart 2015 | 00:06

    najezih se dok sam citao. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA