≫ 

Osam vrsta seksa koje morate da doživite! (GIF)

Da li ste probali sve vrste seksa koje bi trebalo svaka osoba da iskusi? Proverite svoje znanje

  • 2

Vi i vaš partner možda imate dobar seks. Nadamo se da imate fantastičan seks, koliko god često je to moguće. Ali, ispunjen seksualni život podrazumeva ceo spektar iskustava koja jednostavno morate da isprobate.

Seks proširenih vidika

seks1

Parovi koji su dugo zajedno žude za uzbuđenjem, ali često ne znaju kako da ga postignu. Isprobajte nove poze, promenite mesto za seks ili koketirajte sa seks igračkama. Izlazak iz seksualne rutine podstiče poverenje i bliskost među partnerima.

Redovan seks

par seks

Ne moraju svaki put da lete iskre kada vodite ljubav. I ne morate čekati savršeni trenutak ili raspoloženje kako biste imali seks Seks je zdrav i seks, kakav god bio, povezuje partnere pa ga nastojte praktikovati redovno.

Seks s fuj trenutkom

odvratno gadjenje

Svima se ponekad tokom seksa dogodi neki fuj trenutak, a koliko god vam u tom trenutku bilo neprijatno, ta situacija je odličan podsetnik da je seks jedan sirov čin, tipičan za Discovery Channel. Ne mora uvek da bude savršen!

Seks na odmoru

seks2


Kada ste na letovanju ili zimovanju, verovatno nemate nikakvih briga koje vam se motaju po glavi. A upravo to je poželjna atmosfera za isprobavanje svega onoga što vam ne bi palo na pamet da niste van kuće i da imate hiljadu i jednu brigu na pameti. Uživajte u autu, u moru, na plaži ili na brzinu, u wc-u kluba...izbor je samo na vama!

Uspavljujući seks

seks1

Gde piše da svaki seks mora da se završi orgazmom? Ok, Samanta seks bez orgazma ne bi priznala kao seks, ali ovde govorimo o stvarnom životu. I svim onim trenucima kada ste toliko umorni da vam se tokom seksa spavanje čini kao jako primamljiva ideja. E pa zašto seks ne bi poslužio za uspavljivanje? Po nama, definitivno najbolja metoda uspavljivanja...

Seks pomirenja

seks

Svima je dobro poznato da nije poželjno ići na spavanje ako ste ljuti. Mi se slažemo. Upravo iz tog razloga, preporučujemo da se nakon svađe ludo, divlje, energično, nezaboravno dobro "družite". I legnete u krevet srećni.

Utešni seks

seks strastveno

Ako se osećate, depresivno, povređeno ili utučeno, seks može poslužiti kao odlična terapija. Zašto? Zato što je potpuna suprotnost navedenim osećajima. Zato što je to čin topline, ljubavi, bliskosti. I zato što je ponekad, u takvim trenucima, upravo seks ono što želite.

Vantelesni seks

seks kraj bajke happy end

Ok, ne mislimo bukvalno. Mislimo na seks koji se dogodi kada se poklope svi kosmički uticaji na način da ste i vi i partner neopisivo napaljeni i izgarate od želje jedno za drugim. I onda se dogodi divlji, neobuzdani, naaajbolji seks ikada u vašem životu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA