SEKS NA EKS: Spavali ste s njim prerano i šta sad? (GIF)

Otišli ste prerano s njim u krevet i sada ne znate šta da očekujete. Evo kako se ponašati kada sa muškarcem prerano stupite u intimne odnose

  • 4

Obećali ste sebi da nećete spavati s tipom koji vam se sviđa dok ga ne upoznate malo bolje, a onda se dogodilo (ne)očekivano - popustili ste pritisku i sad vam je žao. Ako ste spavali sa tipom prerano iako dobro znate da to nije dobar temelj za vezu, ovo su koraci koje morate proći.

Oprostite sebi

samanta

Znamo da to nije najgora stvar koju ste mogli da uradite, ali ako se to kosi sa vašim uverenjima, znamo i da preuranjeni seks može izazvati osećaj stida i griže savesti. Gledajte na to ovako: ako ste to želeli u tom trenutku, nije tako strašno. Pređite preko toga i nemojte se previše kažnjavati. Događa se i najboljima.

Nemojte se izvlačiti

seks mean girls

Najlakše je uveravati dečka da vi "inače niste takva devojka." Nije ni važno, sada ste bili. Budite ponosni na sebe i nemojte se omalovažavati, čak ni ako mislite da ste pogrešno postupili. Teže je biti hrabar i zauzeti se za sebe, a to je ono što sad morate uraditi.

Budite spremni na loš ishod

gotovo

Neki momci će "otkačiti" devojku koju su osvojili bez puno truda. Neki neće. Važno je samo da se ne zanosite idejama o dugoj vezi, jer se tako nećete pripremiti na razočaranje. Pripremite se na loš ishod, a ako se javi i pokaže interes da se ponovno vidite, bićete još srećniji.

Naučite nešto iz svoje priče

pouka


Kakav god ishod bio, važno je da iz njega nešto naučite. Osećanja koja ste imali na početku i ono što ste proživljavali kasnije mogu biti jasan vodič kako se (ne) ponašati sledeći put kada se nađete u takvoj situaciji.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA