OVO NISTE ZNALI: Najzanimljivije činjenice o ženskom telu. Ona pod brojem 6 će vas šokirati!

Muškarci su uglavnom opsednuti ženskim telom, međutim, njihova opsesija uglavnom se tiče estetike i zaustavlja se na oblinama, a malo njih zna ove jako zanimljive činjenice

  • 12
Seksi devojka u krevetu, TAMABEPA Foto: izismile.com

Svako telo, a pogotovo žensko, predstavlja čudo prirode i krije mnoge misterije. Pogledajte koje su to najzanimljivije činjenice o ženskom telu:

Jedna dojka je uvek veća od druge iako je razlika nekad jedva primetna. Nijedna žena nema grudi identične veličine.

Deo mozga koji pokazuje uzbuđenje tokom seksa takođe pokazuje slično uzbuđenje kod nekih žena kada razmišljaju o hrani, posebno kada su gladne.

Suprotno uvreženom mišljenju, žene mogu doživeti višestruke orgazme, dok je muškarcima potrebna pauza između dva orgazma.

Ako se pitate zašto vaša devojka uvek spominje stvari iz prošlosti, to je zato što žene imaju bolje pamćenje od muškaraca. Neka istraživanja pokazuju da žene žive duže od muškaraca zato što žive zdravije, dok druga dokazuju da se ženska tela bore protiv bolesti efikasnije od muških tela. Postoje tvrdnje da je to izraženije kod žena koje su rađale.

Muškarci koji dobro mirišu ženama su privlačniji, a to je povezano sa hormonima i čulima koja “polude” na prijatan miris.


Žene koje imaju više od 40 godina brže doživljavaju orgazam nego one mlađe. To ima veze sa činjenicom da se klitoris povećava vremenom, pa je 40-godišnjakinjama klitoris čak tri puta veći nego mladim devojkama.

Jedna jedina svrha klitorisa je zadovoljstvo! 75 odsto žena dolazi do orgazma samo uz stimulaciju klitorisa. Žene imaju najveću potrebu za seksom preko leta, tvrde naučnici.

Neka istraživanja su pokazala da žene koje češće imaju orgazme imaju slabije bolove za vreme menstruacije.

Ako žena često odstranjuje sve stidne dlake, ima veće šanse da bude prenosnik polnih bolesti.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bambola

    8. novembar 2014 | 21:50

    Apsolutno tacno. Ja NIKADA nemam bolne menstruacije.... Idem muzu da "zahvalim" na tome ;-)

  • Afrodita

    9. novembar 2014 | 01:41

    A ja cu mog muža da menjam! Samo zbog bolnih menstruacija :-D

  • De la Kućiva

    9. novembar 2014 | 10:23

    Devojke i mlađe žene, nemojte da pogrešno shvatite ono pod brojem šest, pa da ugrađujete silikonski klitoris! Vaš je upravo kako treba, evolucija se pobrinula za to! Uživajte bez brige u seksu i budite srećne! ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA