Devojke, slobodno spavajte s mojim mužem, a ja ću drugom muškarcu da budem ljubavnica!

Šta vi mislite o vanbračnim aferama? Da li bi vam bilo svejedno da saznate da vas muž ili žena vara? Ili biste se možda, poput ove žene, opredelili za "otvoreni brak"?

  • 12

Danijela ima 42 godine, četvoro dece i ljubavnika koji je oženjen. Svako veče njen ljubavnik se vraća kući svojoj ženi koja ne sumnja ništa.

Ali, nije uvek bilo tako. Nekad je Danijela bila ta koja čeka svog muža da se vrati kući od ljubavnice. Međutim, ona je znala za to.

Naime, njen prvi muž, s kojim ima troje dece, imao je toliko jak libido i toliko često je hteo seks da je Danijela osećala teret zbog toga.

- Moj muž je toliko često hteo da ima seks da sam nagovarala svoje singl drugarice da spavaju s njim da ja ne bih morala – priča Danijela.

Žene posle porođaja u velikoj meri izgube interesovanje za seks. Uglavnom je to zbog toga što se više ne osećaju privlačnim, jer je trudnoća izmenila njihov fizički izgled, ali i zbog toga što je njihova pažnja sada usmerena na odgajanje dece.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nedostatak seksa u braku je najčešći uzročnik preljuba. Čak 56 odsto muškaraca i preko 40 odsto žena koji su prevarili svog bračnog druga, kao glavni razlog za preljubu naveli su nedostatak seksa u braku.

Prvi Danijelin brak završio se razvodom i ona se udala po drugi put. Ali, nije htela da ponovi istu grešku i postavila se drugačije. Odmah je otvorila nalog na “AshleyMadison.com”, sajtu za diskretne vanbračne afere.


- Seks je nešto lično i ja kao nezavisna i emancipovana žena mogu da odlučim da li je to nešto što želim – kaže ona.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Znala je da joj je i drugi muž neveran, ali nije više htela da diskutuje o tome, već je odlučila da deluje u tajnosti. Rastala se i s drugim mužem, ali nije prestala da se viđa s oženjenim muškarcima koje je upoznavala preko interneta.

- Uspostavila sam neka pravila kad je seks u pitanju. Ne interesuje me ništa sem seksa. Ti imaš svoj privatni život, a ja svoj i tu je povučena granica.

Kaže da većina muškaraca s kojima je spavala jednostavno nisu bili zadovoljni svojim seksualnim životom u braku i da ih je uglavnom ohrabrivala da se ulože više u svoj brak.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Većina muškaraca uopšte nisu otvoreni po pitanju preljube. Smatraju da je OK da oni švrljaju, ali ne i njihova žena. To je kontradiktorno. Mislim da više nikad ne bih mogla da budem u konvencionalnom odnosu – objašnjava Danijela.

- Većina muškaraca ima tajne foldere u kojima drže moje poruke, paze da im ne šaljem poruke u vreme kad su sa ženom ili devojkom. Kako da verujem muškarcima kad sve to znam? - pita se ona.

Šta vi mislite o čitavoj ovoj zavrzlami?

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SlavCo

    3. jun 2015 | 17:13

    Muskarci zele da imaju pravo da probaju druge zene a svojim zenama nedaju da probaju druge muskarce.To je kukavicki strah da su drugi bolji

  • HRVAT

    3. jun 2015 | 16:17

    Ma dobro je ubosti nesto sa strane...

  • 1984

    3. jun 2015 | 18:30

    Zena je 100% u pravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA