≫ 

Skrivene erogene zone za koje niste znali

Poznavanje ovih erogenih zona ne samo da će od vas napraviti odličnog ljubavnika, nego će vam omogućiti da svaku ženu dovedete u raspoloženje za seks, potezima koji su skroz prihvatljivi čak i ako niste u vezi

  • 14

Mnogi muškarci misle da žene imaju samo jednu erogenu zonu, odnosno, vaginu. Međutim oni malo informisaniji znaju da žene odlepe kad ih dodirujete s unutrašnje strane butina ili po vratu, ali malo ko zna za ove, skrivene erogene zone.

TAJNE EROGENE ZONE KOD MUŠKARCA: Ako ovde pipnete dečka, napaliće se za 2 minuta!

Ako spadate u one kojima nikad dosta dobrih informacija kako da zadovoljite ženu, evo par erogenih zona za koje verovatno niste znali, a dobro će vam doći tokom predigre.

Leđa su vrlo senzualan deo ljudskog tela koji se, osim laganom masažom, može vrlo uspešno stimulisati nežnim poljupcima, a tokom seksa čvrst stisak na leđima trenutno diže strast na još viši nivo.

Stopala su takođe jako bitna erogena zona i senzualna masaža stopala će mnoge žene dovesti u raspoloženje za seks.

Dlanovi su vrlo osetljivi na dodir, pa će već i prelaženje prstima po njenim dlanovima dok gledate televiziju poslati vrlo jasnu poruku za šta ste trenutno raspoloženi i počeće da se stvara seksi atmosfera.

Ovaj trik će vam definitivno otvoriti sva vrata. Ako jagodicama prstiju budete lagano masirali njeno teme i neravnomernim pokretima joj budete provlačili prste kroz kosu, a slučajno nežno dodirnete i njenu ušnu školjku, to će je sasvim sigurno dovesti do ludila.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tina

    16. septembar 2015 | 16:02

    Sve sto su naveli je tacno bar u mom slucaju mozda sem onoga za dlanove to me ne bi asociralo na sex ali mene licno najmanje uzbudi kada mi neko dodiruje ribicu to jedino volim kada se desi u toku sexa

  • Grof

    16. septembar 2015 | 22:40

    Ajde neka od ovih devojaka da ostavi broj slobodno. :)

  • Damir

    16. septembar 2015 | 08:31

    Moja jlubavnica sva se strese i zadrhti joi tjelo kad joj predjem vrelim usnama i jezikom po unutrasnjosti butina i tako može da dozivi orgazam to smo slučajno otkrili dok je ona spavala ja san joj lagano ljubio po unutarnjen djelu butina nedugo zatim sam osjetio drhtaj njenog tjela a ubrzo i jako nežan glas izdisaj kako dozivljava orgazam bez ijednog dodira klitorisa i vagine sad to upraznsvamo kad nan se pruzi prilika nikad to niskim tako nisam doživeo ni sa mladin djevojkama ipak ja ona starija i udana zena koja ima 59g a ja 42

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA