GEJ MUŠKARAC SAVETUJE: Evo kako da vas žene obožavaju!

Poznato je da su gej muškarci mnogo bliži ženama, pa sigurno poznaju neke njihove strane o kojima strejt muškarci nemaju pojma. Možda ih treba poslušati

  • 9

Gej muškarci su na društvenoj mreži “Reddit” ponudili heteroseksualnim muškarcima nekoliko saveta kako treba sa ženama. Izdvojili smo nekoliko njih. Evo što su im poručili.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sve žene su ili gej ili biseksualke!

Saveti o vezama

Slušajte žene. To što vam govore možda vam ne govore zato što očekuju da odmah rešite neki problem. Možda samo žele da ih saslušate.

Prestanite toliko da brinete kad po prvi put stupate u kontakt sa ženom koja vam se sviđa. Upoznao sam puno muškaraca koji uopšte nisu u stanju normalno da razgovaraju sa ženama ili da flertuju s njima. S druge strane, ja ponekad ženama moram da objašnjavam da nisam zapravo zainteresovan i da ne flertujem s njima samo zato što normalno razgovaram s njima kao što bih s bilo kim drugim.

Prestanite toliko da se užasavate menstruacije. To je prirodna stvar. Kad god neka cica samo i spomene menstruaciju, heteroseksualni muškarci potpuno polude i počnu da viču da to ne žele da slušaju i da o tome nikad, baš nikad ne sme da se priča. Smirite se malo. Ne morate da volite menstruaciju jer niko je ne voli. Ali devojke se za vreme menstruacije ionako već osećaju grozno pa vi zaista ne morate to dodatno da pogoršavate. Evo nekoliko saveta šta bi trebalo da radite kad vaša devojka ili žena ima menstruaciju:

- Znate koje su joj omiljene poslastice pa joj slobodno donesite nešto od toga

- Možete u torbi da nosite nekoliko tampona ako zatrebaju nekoj od vaših prijateljica

- Tokom menstruacije mnoge žene osećaju pojačanu želju za seksom. Budite srećni zbog toga. Stavite kondom i uživajte. I ne brinite zbog krvi. Opraće se.


- Pitajte možete li nekako da pomognete. Samo to što ste pitali već će mnogo značiti.

Saveti o muževnosti

Kao gej muškarac hteo bih da vam kažem da je u redu izražavati emocije. Ne mogu ni da se setim koliko puta me devojka mog brata pitala šta s njim nije u redu, zašto je tako tih i da li je ona možda nešto kriva? Na to bih ja samo odgovorio da je sve u redu i da je verovatno pod stresom zbog posla.

Takođe je u redu razgovarati o osećanjima jer to može samo da pomogne vašem međusobnom odnosu. Previše muškaraca gura svoja osećanja pod tepih i na taj način gube deo sebe. Tako hoće da sačuvaju svoju muževnost što je potpuno pogrešno.

Nemojte toliko da se plašite svoje ženske strane. Ako želite malo da doterate obrve, učinite to. Nećete zbog toga biti ništa manje muškarac. Želite da ofarbate kosu u neku ludu boju, nalakirate nokte ili nosite suknju? Učinite to! Vi određujete koliko ste muževni, a ne manjak ženstvenosti.

Foto-ilustracija: Foter/arianne... Foto-ilustracija: Foter/arianne...

Odeća i lična higijena

Žene mrze hrapave laktove. Malo losiona za telo (znam da ga imate!) rešiće problem. Namažite laktove svakih par dana da se rešite te grozne hrapavosti.

Oblačite se lepo. Možda mislite da su trenerke ok ali nisu, a dame će svakako primetiti kako ste obučeni. Posebno pazite na cipele.

Sportska odeća nije prikladna baš u svim situacijama.

Budite čisti. Lična higijena je ključ. Tuš i dezodorans. Mi muškarci se znojimo i smrdimo, zato upotrebljavajte kozmetiku i losione posle brijanja. Takođe, slobodno koristite losione za telo. I poslednje, ali ne i najmanje važno, sredite bradu. Sređena brada rešava sve probleme!

Foto-ilustracija: Foter/florbelas fotographix Foto-ilustracija: Foter/florbelas fotographix

Međuljudski odnosi

Ne upadajte u zamku stereotipa. Mi gejevi nismo svi isti. Ima nas svakakvih i imamo različita interesovanja.

Budite samopouzdani, ali ne ljigavi. Poznajem mnogo zgodnih frajera koji totalno uprskaju kad se nabacuju nekoj mojoj prijateljici.

Ako gej muškarac može da “izađe iz ormara” i rizikuje da ga odbaci čitavo društvo, onda možete i vi da priđete devojci koja vam se sviđa i rizikujete da vas odbaci samo ta jedna osoba.

O homofobiji

Možemo da budemo prijatelji uprkos tome što sam ja gej. Imam puno strejt prijatelja, ali ima i onih koji se boje da budu prijatelji sa mnom. Samo zato što je neko gej, ne znači automatski da je zainteresovan za vas. Ako poželim seks, pre ću partnera potražiti na internetu nego da se nabacujem heteroseksualnom muškarcu.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

To što sam ja gej, ne znači da me zanimaš

Ne odnosite se prema gej osobama drugačije nego prema ostalima. Ako ponekad zagrlite ili potapšete nekog strejt prijatelja po ramenu, ali to isto ne činite s gej prijateljem - primetićemo to.

Ja sam samo još jedan od momaka i ne pada mi napamet da se nabacujem nekome za koga znam da je heteroseksualan jer bih tako uništio prijateljstvo. Imam sreću što sam okružen ljudima koji me ne tretiraju ništa drugačije zato što sam gej. No, ponekad se pojavi neko ko nije takav i to je stvarno grozno.

(Telegraf.rs / Jutarnji)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. novembar 2015 | 21:26

    Evo još jednog saveta od još jednog homoseksualca: samo budite kulturni i pristojni, ne forsirajte neke fore za muvanje već budite svoji, pokažite joj da i vi imate slabosti i da je i vama potrebna nežnost, to nije sramota. Da biste se devojci svideli nije vam potrebno ni zgodno telo niti da imate mozak Ajnštajna. Najvažnije je biti šarmantan, biti džentlmen i nikada ali nikada se ne svađati niti pokazivati nervozu. Takođe nemojte biti sa nekom devojkom samo zato što je zgodna i uvek razmišljajte o budućnosti u napred. Da li biste želilei da je oženite, da li biste pristali na to da imate decu sa njom, kakva bi ona bila majka, da li je materijano obezbeđena. Morate znati takve stvari kako bi vaša veza opstala na duže staze, mnogi ljudi se venčavaju samo iz ljubavi, pa im posle deca gladuju zbog vaših računa. Mnogo muškaraca svojim devojkama kupuje skupocene tašne, parfeme itd. To nije pravo pokazivanje ljubavi, jer će ona samo tražiti još više. Umesto toga joj napišite pesmu, naslikajte je, uradite nešto od srca što će uvek moći da ima kraj sebe. Postoje različiti tipovi devojaka, ali ni jedna devojka neće moći da odoli nekom ko se ovako ophodi prema njoj, devojkama ne treba robovlasnik nego neko ko ih poštuje i razume, ako to ne umete onda bolje da ostanete samci.

  • Velislav

    28. novembar 2015 | 13:33

    Samo mi njihov savet treba...

  • Conchita

    30. novembar 2015 | 15:17

    Ja sam homoseksualac pa sta.Samo debili to ne mogu da shvate.Mi smo u neku ruku zene,znamo sta volimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA