Ovaj horoskopski znak je najuzbudljiviji i najšarmantniji, ali ima jednu manu

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane. Ako tražite uzbuđenje i nezaboravna iskustva, ovo je pravi znak za vas

  • 10

Blizanci su veoma inteligentni i šarmantni, spontani i maštoviti, ali su vetropirasti i ne drži ih mesto. S njima vam nikad neće biti dosadno u vezi, ali ako tražite vernost, kucate na pogrešna vrata.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Blizance

Kada ih volite, nikada niste potpuno sigurni koliko duboko oni vole vas, jer njihove oči znatiželjno vrludaju okolo. Imajte u vidu da su oni sigurno zaljubljeni u vas i žele vam biti verni, ali morate biti konstantno u njihovoj blizini.

Ako ste zaljubljeni u nekoga ko je rođen u znaku Blizanaca, budite spremni na senzacionalne događaje. Danas će zajedno s vama i vašim planovima poleteti put Meseca, sutra će već otkazati sastanak bez nekog opravdanog razloga, treći dan će vas grubo ismejati pred svima, a četvrti dan će dojahati na belom konju da vas svečano i s ljubavlju zaprose. U čudu posmatrate sve te njihove promene ne verujući im i strahujući od neizvesnog života s njima.

Ukoliko ste staloženi i želite smiren i pribran život, zaobiđite ovaj znak iako on može krasiti najuzbudljiviju ženu, najzanimljivijeg i najinteligentnijeg muškarca.

Ako ih volite, ne pokušavajte da ih posedujete, jer uopšte ne znate koji deo su namenili vama. Samo inteligentna osoba može opstati s njima, i to osoba koje će svojim govorom i akcijama nadraživati njihovu maštu i izazivati divljenje.

Oni vas se neće bojati kao ostali znakovi Zodijaka, naprotiv, rado će boraviti s vama. Jedrite, letite padobranom, pevajte, kuvajte, vodite ljubav - sve u jednom dahu. Blizanci će vas voleti i podržavati u svemu tome.

Voleći ih pristajete da pogelite s njima neizvesnu budućnost, pritom se ne smete osvrtati se na ono što je bilo juče i danas. Ipak, toplo vam savetujemo da srčano radite na njihovoj istrajnosti i da se trudite kako bi održali reč koju su vama i mnogima pre vas dali. To je veliki zadatak, tako da dobro razmislite.


(Telegraf.rs / TPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    20. decembar 2015 | 15:53

    Ne mesajte horoskopske znake sa sexom.Svaka jedinka moze biti dobra i losa u sexu.Kakvi znaci kakve gluposti..

  • plavi safir

    20. decembar 2015 | 14:50

    Ja sam škorpija, a škorpije su najbolje u sexu. ;)

  • blizanac

    21. decembar 2015 | 17:43

    Tacno je da volimo i da flertujemo i da smo nestalnog duha ali ako nekog zavolimo onda ga volimo mnogo i iskreno. Spremni smo i budalu od sebe da pravimo. Ali mi isto volimo da nas vole i da nam to pokazuju, poklanjaju paznju... Ako je tako nemamo potrebe da varamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA