I MUŠKARCI IMAJU KLITORIS: Otkrivamo vam sve dobro čuvane seksi tajne jačeg pola!

Verovali ili ne – i muškarci, kao i žene, imaju klitoris. Zove se frenulum i nalazi se na vrhu penisa

  • 44

Za većinu tipova važi da su opterećeni seksom, kao i to da vladaju informacijama koje se tiču njihovog tela. Međutim, u slučaju da želite da se pokažete kao pravi mačo muškarac, predlažemo vam da otkrijete seksi tajne koje su ostale nepoznanica za dobar deo jačeg pola.

 

On mora 24 sata ranije da prijavi da će imati seks, inače ga čeka PAKAO!

 

1. Što više orgazama ima svoju svrhu

 

Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija u području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja koja blagotvorno deluju na organizam muškarca.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

 

2. Testisi kao malo toplo skladište

 

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji tog područja, ali morate da budete nežni.

 

3. Kad libido ode dole…

 

Istraživanja pokazuju da se nivo testosterona smanjuje kada muškarac ima dete. Niži nivoi testosterona znače i manju agresiju, kao i niži libido. Pretpostavlja se da do toga dolazi jer otac poprima nežnije crte ličnosti da bi mogao da se brine za dete.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

4. Ogledalce, ogledalce, jesam li lep?

 

I muškarci mogu da budu osetljivi i nesigurni kada je reč o izgledu. To je posebno česta pojava danas, kada je izgled postao glavni imperativ. Udelite mu tu i tamo pokoji kompliment jer će mu to mnogo značiti. A i vama će da bude dobro jer ćete pored sebe imati raspoloženog muškarca.

 

5. Čiji je to klitoris?

 

Verovali ili ne – muški! Zove se frenulum i nalazi se na vrhu penisa u području poznatom kao glavić penisa. Frenulum je vrlo osjetljiv i mnogo se više ističe kod obrezanih muškaraca. Kod onih koji nisu obrezani, vezan je uz prepucijum.

 

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

 

6. Centimetri su nebitni, tehnika je važna

 

Kad se svi centimetri saberu i oduzmu, veličina je na kraju samo broj i ne definiše muškarčevu sposobnost za zadovoljavanje žene. Pravi ljubavnici znaju da prepoznaju potrebe žene osluškujući njeno telo, a centimetri tu ništa ne znače.

 

(Telegraf.rs / Mojportal.ba)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA