Mi znamo da li ćete VEČERAS imati SEKS! Saznajte i vi koje su vam šanse za akciju

Verovali ili ne, matematika vas i vaše navike ponekad bolje poznaje nego što vi znate sami sebe...

  • 4

Ma koliko vi mislili da ste jedinstveni i originalni, vaše ponašanje je zapravo vrlo predvidivo. Pa, čak i kad je jedna tako spontana stvar kao što je seks u pitanju. A ovo naročito važi za one koji su u stabilnoj dužoj vezi ili braku.

Ova devojka MORA da ima seks 10 puta dnevno! A evo šta na to kaže njen dečko

Evo kako OBOJE da doživite orgazam, baš UVEK!

Istraživanje sprovedeno na 1000 parova pokazalo je da će svega jedan odsto ljudi “akciju” imati ponedeljkom, ali i to tek ponekad. Ni sreda nije mnogo bolja i seks je opcija za samo 4 odsto ispitanika.

Što se bliži vikend, to seksualna želja raste, pa je sve veća verovatnoća (22 odsto) da ćete se, ako niste previše umorni od radne nedelje, koliko već večeras “omrsiti”.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, ako hoćete da sve pršti od uzavrelih strasti, najbolje će biti da sačekate 17:35 u subotu, jer ćete tada oboje želeti da strgnete odeću jedno s drugog.

Ali, pošto verovatno baš u to vreme nećete biti sami, niti u mogućnosti da se prepustite nagonima, moraćete da sačekate 22 sata i 24 minuta, jer, kako se pokazalo, čak 42 odsto parova ljubav počinje da vodi baš u ovom trenutku.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, ako ste u subotu propustili svaku priliku, šansa za seks vam se ponovo pruža u nedelju, kad će “to” raditi 26 odsto parova.

Što se godišnjih doba tiče, radujte se! Što se više bližimo letu, to se pruža više prilika za seks. Najesen će stvari malkice da se ohlade, a onda će strast oko zimskih praznika nanovo da se rasplamsa.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Eh sad, ako ste sami, nek vam je srećom, jer vama ni statistika ne može pomoći, pa ćete morati da se oslonite da sopstveni šarm i zavodničke sposobnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    22. april 2016 | 18:21

    Ja znam da necu imati seeks.

  • tetejac

    22. april 2016 | 19:49

    Ove nedelje joj muz dolazi i bice tu celog vikenda tako da od seksa nema nista

  • ;-)

    23. april 2016 | 12:56

    Ko nece veceras i sytra i ko nije sinoc, neka mu crkne frizider.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA