Dečko nije dao Kristini da smrša, a onda ga je ona ostavila i sada je cica za kojom se ceo svet okreće!

Kada vam neko konstantno ubija samopouzdanje imate dve opcije - ili da se bacite u depresiju ili da se podignete iz pepela i pokažete i sebi i svojoj okolini koliko ste snažni. Pravi primer može da vam bude ova priča

  • 6

Kristina Karter je devojka koja se borila sa sopstvenom gojaznošću godinama i na različite načine. Uspela je onda kada joj je dečko rekao da je debela. Ostavila je dečka, smršala i postala osoba koja puca od samopouzdanja.

Rekli su joj da je PREDEBELA za bikini! A onda im je ona svima ZAPUŠILA USTA!

Debeljuce, pročitajte ovo pismo! Mnogo će vam značiti

Kristina Karter je bila izuzetno gojazna. Imala je problem sa ishranom i čitavih 125 kg. Patila je od opsesivnog prejedanja koje je koštalo 2.000 dolara mesečno, prenosi portal "Uproxx".

Borila se sama sa sobom. Pokušavala je da smrša na različite načine. Na kraju je uradila i bajpas želuca, koji joj je pomogao da izgubi 22 kg.

Umesto da je podrži dečko joj je stalno ponavljao da je predebela i da joj mnogo toga ne stoji.

Kristina je u početku samo bila tužna zbog toga, ali je govorila sebi da je on sasvim u pravu i da je srećna što uopšte ima nekog pored sebe.


Posle gubitka prvih kilograma i njenog truda da smrša uz pomoć rigorozne dijete, Kristina je primetila da se ponašanje njenog dečka menja.

Terao je da jede, pod izgovorom da će se razboleti, a u stvari je bio jako ljubomoran.

Kristina je tek tada shvatila sa kim ima posla. Ostavila je dečka i "bacila" se na intenzivno vežbanje i još zdraviju ishranu.

Izgubila je još 46 i sada ima oko 57 kg. Napokon se dobro oseća u svojoj koži i savetuje svim ženama da ne dozvole da im bilo ko "ubija" samopouzdanje. Ona kaže da je inspiraciju našla u sledećem videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA