NARUČITE KAFU, DOBIJETE ORALNI SEKS: Ovo nije kafić iz muških snova, već stvarno postoji!

Da li biste voleli da se "opustite" uz kafu, tako što ćete je začiniti oralnim seksom? U ovom kafiću to je moguće

  • 19

U jednom kafiću u Ženevi, uskoro bi trebalo da se pojavi nova, pomalo bizarna ponuda. Naime, uz kafu možete da naručite i oralni seks. Naravno, tako začinjena kafa je malo skuplja od obične.

Ovo su dve najvažnije tajne pravih majstora oralnog seksa

Mušterije će imati opciju da naruče prostitutku za oralni seks, uz kafu, i to preko iPad-a, a takva kafa će ih koštati nešto skuplje od 50 evra, odnosno 60 švajcarskih franaka, piše Mirror.

Slične varijante kafiće već duži period postoje na Tajlandu, a njihova popularnost je bila inspiracija i za ovaj švajcarski kafić, po imenu - "Facegirl".

Prostitucija je u Švajcarskoj legalna, ali seksualne radnice moraju imati posebne dozvole. Takve prostitutke će obavljati i ove usluge oralnog seksa uz kafu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Muškarci mogu da naruče piće i da se malo opuste, a sve će trajati od 5 do 10 minuta - rekao je Bredli Šave ispred Facegirl-a.

Pojavili su se i brojni kritičari, koji su osudili ovaj pristup, jer smatraju da će od toga profitirati samo biznismeni koji će to koristiti kao prednost za poslovne pregovore.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA