ŽIGOLO VAS UČI: Evo šta žene stvarno žele u krevetu

Ko bi bolje znao šta žene žele u seksu od čoveka kojeg one plaćaju za to?

  • 9

Pitanje "šta žene žele u seksu?" od pamtiveka muči muškarce širom kugle zemaljske, a svoj odgovor ponudio je jedan eskort muškarac iz Australije.

PERVERZNE SEKS-ŽURKE SAMO ZA ŽENE: Održavaju se na tajnoj lokaciji na svakih 6 nedelja!

Rajan Džejms je muška kurva iz Sidneja, za seks mu plaćaju žene svih uzrasta, a zarađuje od 400 do 6.000 dolara, što zavisi od usluge, koja može uključivati samo brzinski seks u hotelu pa sve do "romantičnog" vikenda.

A photo posted by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Ono što žene žele su, nije teško pogoditi, dobro društvo i osećaj povezanosti, piše Unilad. - Gotovo svaka žena koju vidim traži nešto društveno, a ne samo seks kao čin. Muškarci su više fokusirani na seksualnu stranu. Naravno, i žene žele seks, ali puno vremena provodimo i pričajući - kaže Rajan.

A photo posted by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Kaže i kako bi mnoge od tih žena mogle bilo gde u baru da "upecaju" muškarca za seks, ali traže drugačije iskustvo. Imao je raznih klijentkinja, odnedavno razvedenih, preko devica pa sve do parova koji žele seks utroje.


Kad je u pitanju seks, žene žele da budu u centru pažnju.

A photo posted by Ryan James (@ryanjamessydney) on

- Mnogi muškarci kad svrše, jednostavno se okrenu, a one žele da njihovo zadovoljstvo bude na prvom mestu - kazao je Rajan. Odgovori se čine vrlo jednostavni i očigledni, ali čini se kako mnoge žene to ne dobijaju redovno - Rajan ne prima nove klijentkinje jer je u takvoj gužvi da jedva i ove stiže opsluživati...

A photo posted by Ryan James (@ryanjamessydney) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA