≫ 

11 poteza zbog kojih će svaki muškarac istog trenutka poželeti da vas ima

Iako će mnoge devojke pomisliti da uopšte ne moraju da se trude kako bi završile u krevetu sa muškarcem, postoje i oni koji vole da tvrde pazar ili jednostavno poseduju seksualnu sofisticiranost čivave. Pažljivo čitajte!

  • 4

Ako želite da privučete muškarca svojih snova, potrebno je da budete spremne da iskoristite sav arsenal koji vam je na raspolaganju, a rezultati nikako neće izostati.

FIZIČKI ATRIBUTI

1. Grudi

Ne postoji deo ženskog tela koji je muškarcima toliko seksi kao grudi, a sam pogled na njih kada ste u nekoj majici sa dubljim izrezom ili u izazovnom dekolteu učiniće pravo čudo za njegovu potenciju.

2. Guza

Na jakom drugom mestu liste omiljenih ženskih delova tela nalazi se guza. Dovoljno je samo da se malo izazovnije sagnete ispred njega i rezultati će očas posla biti više nego vidljivi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

3. Noge

Nikada ne potcenjujte uticaj koji one imaju na mušku erekciju. Duge noge, ženstvene butine, štikle i kratke suknje su vaše najbolje oružje, samo ne preterujte tokom ovih hladnih dana.

4. Razgovor

Nisu samo bitne stvari koje mu govorite, već i način na koji to činite.

5. Ton

Izbegavajte da mu skrećete pažnju vriskom i cikom jer time možete samo da ubijete plamen koji polako počinje da tinja u njegovim pantalonama. Trudite se da vam glas ne bude preterano pištav i pričajte polako i zavodljivo kako biste mu suptilno potpalili maštu i nagovestili ono šta ga čeka - ako vam je glas ovako izazovan, neće moći a da ne počne da zamišlja šta tek možete sa svojim celim arsenalom kada se našete ispod čaršava.

6. Komplimenti

Muškarci su prilično sujetni i vrlo brzo će vam jesti iz ruke ako pohvalite neki od njegovih fizičkih atributa.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

GOVOR TELA

U jednom trenutku sasvim je normalno da svoje reči i namere pojačate govorom tela kako biste dobile maksimalan učinak i spremili ga za akciju koja ga očekuje.

7. Kontakt očima

Ovo je najlakši način da započnete svoje zavođenje, a ako pogled spustite ka njegovim rukama, grudima i na kraju mjeđunožju, sigurno će shvatiti poruku i krv će pojuriti njegovim venama.

8. Dodir

Najbolji način da ga u sekundi zagrejete jeste da rukom nežno i nehajno pređete preko njegovog kolena, leđa ili ramena. U slučaju da nemate vremena za suptilnost i želite da podignete temperaturu u sekundi, pređite nežno rukom preko njegovog stomaka ili butine.

9. Usne

Ne postoji jasniji signal kada je govor vašeg tela od prostog i senzualnog lizanja svojih usana koje će mu poslati jasnu poruku u vezi sa vašim namerama.

Foto: flickr/Ryan G. Smith Foto: flickr/Ryan G. Smith

ZAVRŠNICA

Ako ipak nije uspeo da poveže svoje tačkice, vreme je da pribegnete velikoj završnici koja će se postarati da mu erekcija potraje znatno duže nego što je mislio da je to uopšte moguće.

10. Poljubac

Vreme je da svoje usne iskoristite za direktan kontakt sa njegovim, a onda pređite na njegov vrat i uši i ne plašite se da ga malo gricnete.

11. Uklonite svaku sumnju u vaše namere

Kako biste se postarale da u njegovom umu ne ostane ni tračak sumnje u vezi sa vašim namerama, jasno mu šapnite šta sve planirate da mu radite i on vama kada ostanete sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA