≫ 

Počela sam da radim jednu “prljavu” stvar u krevetu i sada imam najbolji seks u životu

Priredila sam dečku ukusno večeru, a nakon toga seksi veče. Sve je bilo savršeno i idealan početak za neverovatan seks. Ali nešto ipak nije bilo kako treba i ni on ni ja nismo bili uzbuđeni, a onda sam dobila savet koji će mi promeniti seksualni život zauvek

  • 6

Iako je sve bilo savršeno, ništa nije bilo savršeno. Seks je trebalo da bude veliki završetak jedne divne noći, ali ja nisam mogla da se uzbudim, a dečko je bio frustriran jer je radio sve one stvari koje ja volim – bez ikakvog efekta.

Ovo je najbizarnija stvar koja se ženama događa tokom seksa - a svi o tome ćute

Žene koje nose štikle imaju gori seks – evo i zašto!

Potražila sam pomoć od iskusnijih drugarica i dobila savet koji ću koristiti do kraja života: „Pokaži mu da uživaš u stvarima koje ti prijaju, iako te možda seksualno ne uzbuđuju“.

Predložile su mi da intenzivnije dišem, pa čak i ispuštam uzdahe zadovoljstva.

Prvo sam bila šokirana jer sam mislila da ću tako više glumiti nego uživati u seksu. Da li je u redu da glumim kako bi partneru bilo lepše?

Uprkos tome, odlučila sam da poslušam njihov savet.

Iako mi je instinkt govorio da bi tokom seksa trebalo da bude mirna i tiha, da se ponašam kao dama, počela sam da ispuštam zvuke užitka, a onda se desilo nešto zanimljivo.

Ovi uzdasi zadovoljstva pomagali su mi da se i ja napalim. Ali to je bio tek početak. I dečko je bio veoma uzbuđen, a to je još više doprinelo strasti i užitku.


Nakon nekoliko zvučnih sesija u krevetu više nemam nikakav problem da se zvučno izražavam u spavaćoj sobi jer je to učinilo čudo za moj ljubavni život.

Hej, ja sam odrasla žena - mogu da radim šta god poželim, čak iako je nekim ljudima to čudno. Uopšte me ne zanima da li će Deda Mraz misliti da sam nevaljala jer sam već dobila najbolji poklon koji sam mogla da poželim, seks koji kao da nije sa ovoga sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA