Pet ljubavnih saveta za stidljive mladiće

Iako se od jednog mačo muškarca očekuje da bude neustrašiv kada je u pitanju osvajanje ženskog roda, činjenica je da su mnogi momci zapravo neiskusni i nemaju predstavu kako da osvoje damu koja im je zapala za oko

  • 3

Verovali ili ne, čak i najiskusnijim zavodnicima zaklecaju kolena kada vide devojku koja im se stvarno dopada. Zato, ako ste smušeni i stidljivi u muško-ženskim odnosima, znajte da niste jedini i da uz ovladavanje nekolicinom veština možete da osvojite svaku curu zbog koje vam srce zaigra.

Prestanite da analizirate

Kad ste suočeni sa izazovom, sami sebi možete da budete najgori neprijatelj. Najteža stvar kod muvanja neke dame jeste to da saznate da li joj se stvarno dopadate ili ne.

Ukoliko vam ona kaže "Ne mogu da se vidim s tobom, zauzeta sam ovog vikenda", shvatite to baš tako kao što vam je rečeno. Bez analize i donošenja ikakvih zaključaka. Možda je ona rešila da se pravi nedostupnom i igra igru "toplo-hladno", možda joj se stvarno ne dopadate, možda ima drugog, a možda je stvarno sprečena da se nađe s vama. Jednostavno, ne vredi da lupate glavu.

Iako vam logika nalaže da ljudi obično govore ono što zaista misle, sa ženama stvari stoje malkice drugačije. Jednostavno, nabacite osmeh i ponovo je otvoreno pitajte da izađe sa vama. Ako neće, pre ili kasnije, daće vam to do znanja.

Zaboravite stereotipe

"Sve žene su iste", "Nijedna ne ume da ceni finog momka" "Sve one traže samo sponzora", "Sve one očekuju da čovek juri za njima"... Ovo su sve rečenice koje ćete čuti od svojih ogorčenih drugara koji baš i nisu imali sreće sa nežnijim polom. Ne dozvolite da sami postanete indoktrinirani ovakvim glupostima, već dajte ljubavi šansu.


Pružite sebi priliku da vas upozna u najboljem svetlu, a pre nego što se na nju bacite kao sivonja, prvo se potrudite da saznate sve o njoj. Žene vole kada ih muškarac pažljivo sluša i obraća pažnju na detalje koje su pomenule u nekom od razgovora. Zato, ako vam je jednom slučajno napomenula da voli ruže, jasno vam je da bi bilo lepo da joj sledećeg susreta poklonite jedan buket.

Učite od neprijatelja

Primetili ste kako i ne baš tako lepe i zgodne žene i te kako znaju da se udese i srede kada to hoće. Isto tako, i vi treba da naučite kako da istaknete svoje vrline. Možda niste kao Apolon, loptom ne barate kao Mesi, niti ste preduzimljivi kao Bil Gejts, ali sigurno imate barem neki kvalitet koji na sebi cenite.

Poradite malo na svom imidžu, ako treba, pitajte drugarice da vam pomognu u odabiru garderobe. Što se sposobnosti tiče, ne skrivajte ih. Ako umete da nešto napravite sopstvenim rukama, pokažite to na delu. Ako volite muziku ili knjige, potegnite to u razgovoru kao temu. Jednostavno, naučite sebe da predstavite u najboljem svetlu.

Postavite granice

Ukoliko niste preterano iskusni u izlascima s devojkama, to ne znači da bi trebalo da pristajete na sve što ona predloži. Ako vam se nešto ne dopada, to slobodno recite i predložite nešto drugo.

Ovo posebno važi kad je reč o seksu. Mnogi mladi muškarci, koji nisu imali previše devojaka, od nestrpljenja žure sa nekim stvarima. Od preteranog uzbuđenja ovo zna da im se obije u glavu, pa da u krevetu podbace. Idite lagano, korak po korak, sve dok se ne budete osećali da ste na sigurnoj teritoriji.

Verujte u sebe

Ukoliko vas jedna dama odbije, to ne znači da je stigao smak sveta, niti da su vaše šanse da upoznate neku koja će vas želeti ništavne. U ljubavi stvari stoje kao sa povišicom, ako je ne tražite, nećete je ni dobiti. Ukoliko ni ne pokušavate da se udvarate, velika je verovatnoća da vas nijedna cura neće ni primetiti.

Zato, pamet u glavu, kondom u džep i već večeras pokušajte da priđete barem jednoj devojci. Možda će vas odbiti, možda neće biti ona prava, ali setite se krilatice Grunfa iz Alan Forda: "Ko ne riskira, taj ne profitira".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA