ANALNI SEKS: 6 trikova da ona poželi još

Većina žena oseća animozitet prema analnom seksu. Međutim, možete je "naterati" da ga zavoli, a sve što vam je potrebno za tu misiju je nežnost, strpljivost i nekoliko mudrih trikova

  • 62

Analni seks je isuviše veiki zalogaj za mnoge dame. Međutim, delom su za to krivi i muškarci, što zbog svog pristupa, što zbog načina na koji to pokušavaju da sprovedu u delo sa partnerkama. Međutim, trebalo bi da budete svesni činjenice da je reč o izuzetno škakljivoj temi kojoj morate da pristupate lagano.

Nekoliko korisnih saveta ukombinovanih sa nežnošću i strpljivošću pomoći će vam ne samo da je ubedite da proba analni seks, već i da ga zavoli, pa čak i poželi još. Kako biste uspeli u tome, evo šta sve treba da znate.

Lubrikant je obavezan

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg žene ne vole analni seks je zato što zna da bude bolan. Anus je vrlo suva i osetljiva zona, što sam seks čini otežanim. Međutim, uz veće količine lubrikanata, sve prepreke se automatski preskaču i zadovoljstvo postaje zagarantovano. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Za početak nešto manje od penisa

Ukoliko vaša žena još uvek nije imala analno iskustvo, za početak biste u ovu avanturu trebali da krenete sa nečim manjim. Stručnjaci savetuju da se poigrate s prstima ili manjom igračkom za seks kako biste teren polako pripremali za ulazak penisa. Ukoliko pak odmah krenete u konkretnu akciju ovo iskustvo, i pored velike doze lubrikanta, može biti neprijatno.

Ohrabrenje je važno


Tokom akcije, dajte joj s vremena na vreme do znanja da je seksi, da uživate i da vas neverovatno pali. To će joj ujedno i dati vetar u leđa zbog kojeg neće želeti da stanete s akcijom već će hteti još strastveniji nastavak.

Zanemarite neprijatnosti

S obzirom da imate posla sa debelim crevom, nisu isključene mogućnosti pojavljivanja nereda na čaršavima. Međutim, ukoliko i dođe izbacivanja izvesne doze izmeta, sve što treba da uradite u tom trenutku je da objasnite svojoj nežnijoj polovini da je reč o sasvim normalnoj stvari i da u priči nema mesta neprijatnostima. Zajedno ste u tome, a nakon svega ne bi bilo loše da se zajedno istuširate ili da predložite svojoj devojci da ubuduće praktikuje klistiranje.

Uzbudite je dovoljno jako

Uzbuđenje je obavezan deo celokupne igre jer ukoliko žena nije napaljena dovoljno, neće uživati u seksu. Stvari su vrlo jednostavne. Započnite seks na vama dobro znan način, pogodite joj slabe tačke, radite joj ono što najviše voli, a potom se upustite u nešto smelije igrice.

Mazite se nakon seksa

I kada se seks svodi na nešto manje opipljivo, nije preporučljivo da se odmah nakon orgazma okrenete na drugu stranu kreveta i zaspete, a kamoli u ovoj situaciji. Nakon akcije zagrlite je, poljubite, mazite i dajte joj do znanja koliko ste uživali. Time ćete je kupiti svojom nežnošću i pažnjom i obezbediti sebi siguran put za neke slične seksi priče.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • licemeri

    18. avgust 2013 | 19:45

    Kao svi osudjuju pedere, a 99 posto muskaraca voli analni sex.

  • milivoe

    18. avgust 2013 | 23:39

    Analni sex nema veze sa latentnim geyevima, osim ako ti potencijalni geyevi ne zele da ga munu u dlakavo i bubuljicavo pedu i za to vreme da slusaju groktanje ;-) Anal ima veze samo sa jacim fizickim osecajem, manja rupa, veci pritisak, vece trenje, vece uzivanje. Da su vam mindze vmanje razradjene, tj. manjeg precnika, ili da su nama palamari veceg, nikom ne bi anal pao na pamet. A i ko ne voli da cuje kako cura iskreno stenje, umesto onog vaseg laznog mumlanja, pa ma kako dobre glumice bile ;-)

  • Fizioterapeut

    18. avgust 2013 | 21:03

    Ja ga izvadi a na njemu ljuska od paprike ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA