Šta omiljena seks poza govori o vama?

Možda niste znali, ali seks poza koju najviše volite može mnogo toga da kaže o vama

  • 5

Bez obzira da li volite da pričate o sebi ili ne, postoje mnogi skriveni načini koji mogu da odaju vaš karakter, afinitete i želje. Jedan od njih je i "čitanje" vašeg ponašanja i misli na osnovu vaše omiljene seks poze. Naime, nije isto da li najčeše volite da vodite ljubav na misionarski način ili vam je omiljena poza 69. Svaka seks poza govori sama za sebe i ocrtava vašu ličnost. Pa, šta čekate? Vreme je da proverite kakvi ste.

Doggy style

Ukoliko ste ljubitelj doggy style poze, to znači da ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji i život gleda kroz ružičaste naočare. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja zna šta je dobar provod. Vi ste samouverena, otvorena i dominantna osoba.

Misionarska poza

Naginjete tradicionalnijim položajima u seksu? Veoma ste diplomatski nastrojena osoba te sve oko sebe smatrate jednakima. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, stoga ne volite previše da komplikujete.

Poza gnezdo

Dok jedni za vas kažu kako ste efikasni, drugi kažu da ste lenji. Ovaj položaj omogućava duboku penetraciju, koja je uvek bonus, no zahteva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života ili pak imate partnera koji voli često da praktikuje seks, posebno u vreme kada ste najumorniji.

Poza sendviča

Ova poza govori da volite tradicionalne odnose i da ste potpuno zadovoljni vlastitom intimnošću. Vrlo je intimna, jer partnerka ležeći u ovoj pozi otkriva kičmu, koja se smatra vrlo ranjivim delom tela, a muškarac pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.


Kaubojski stil

Ako ste ljubitelj ove poze niste baš ludi za karijerom, ne radite previše ili ne radite uopšte i volite kad vam se sve servira na srebrnom tanjiru. Verovatno ste jedino dete u familiji i navikli ste da vam sve ide od ruke. Roditelji su toliko vezani za vas da je moguće da su vam oni namestili sadašnju devojku.

(Telegraf.rs/tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. avgust 2013 | 17:42

    Omiljena poza mi zavisi od sexa i trenutka:-))))svaki put,je druga omiljena:-))) a inače,mnogo dobihhhh poza ste izostavili....

  • Tristan

    28. avgust 2013 | 13:54

    Vi ste logicna realna osoba koja cvrsto stoji na zemlji i gleda zivot kroz ruzicaste naocare? Zaista? Mislim da jedno iskljucuje drugo, ili je samo u pitanju stamparska greska pa fali negacija ispred gledanja kroz ruzicaste naocare? Hm

  • Rale

    27. avgust 2013 | 21:51

    Kec u Nishu, kec u Nishu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA