SEKSI I U ČETRDESETIM: Poznati supermodeli pozirali goli (FOTO)

Zanosne lepotice sa svetskih modnih pista nedavno su pozirale za naslovnu stranu magazina "Interview" i pokazale svoja neverovatna tela kojima plene podjednako baš kao i kada su bile na početku karijere

  • 0

Poznate dame sa svetskih modnih pista, Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Kejt Mos, Kristi Tarlington, Amber Valeta, Stefani Sejmur i Daria Verbovi, nedavno su obradovale mnoge muškarce svojim provokativnim fotografijama koje su snimljene za magazin "Interview" u saradnji sa još mnogim modelima.

Sedam poznatih Top modela krasiće sedam naslovnih strana. Ovaj magazin došao je na ideju da napravi fantastične seksi fotografije u crno-beloj boji ovih poznatih svetskih lepotica, a pojedine su pozirale potpuno nage i pokazale kako je za njih vreme stalo i da su podjednako seksepilne i zanosne, baš kao i na početku karijere.

U ovom slučaju ona čuvena "Lepota je prolazna" još uvek ne važi. Iako su neke od ovih žena već uveliko zagazile u četvrtu deceniju, slike ne odaju takav utisak. Pogledajte zašto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA