Šta žene očekuju od bradatih muškaraca?

Prema nedavno rađenim istraživanjima, žene više vole sveže obrijane muškarce. Ipak, ukoliko vam ne pada na pamet da se odreknete brade, evo šta vam je činiti

  • 11

Bradati muškarci su manje poželjni od onih koji su uvek sveže obrijani, pokazala je nedavno rađena studija. Ipak, nije zanemarljiv ni broj žena koje vole da pored sebe imaju bradate muškarace. Međutim, i one imaju neka očekivanja, jer se ipak radi o dlačicama o kojima treba voditi računa.

Baš kao što žene paze da su svakodnevno sveže obrijane i glatke po celom telu, tako i od svojih muškaraca zahtevaju nekoliko stvari koje se tiču brade. Stoga, ukoliko ne želite da se odreknete svoje seksipilne kosice s lica, evo koja ženska pravila morate da poštujete.

Brada mora biti uredna

Ništa nije seksi kao muškarac sa laganom bradom, ali ako stvar izmakne kontroli, seksi se brzo pretvara u katastrofu. Žene vole bradu koja je uredna, podšišana, i u kojoj nema ostataka hrane ili mrvica. Takođe, postoji velika razlika između pristojne brade i brade koja izgleda kao da ste odrasli u šumi.

Brada mora biti muževna

Zaboravite na jareće bradice ispod donje usne, na tanke crtice koje prate liniju usana i ostale trendove koji su odavno pluskvamperfekat. Brada znači opuštenost, a ako je treba češljati i gladiti svakih pola sata, to je daleko od opuštenog. Pustite vašu prirodnu bradu da vam izraste, bez ikakvog oblikovanja i fantaziranja. Samo vodite računa da ne bude preduga.


Brada se mora negovati

Brada je sačinjena od kose, što znači da se prema njoj treba ponašati kao prema kosi. Higijena lica je izuzetno važna, čak postoje i posebni šamponi za bradu, ali i oni obični su sasvim dovoljni. Ljubljenje s muškarcem koji ima bradu je ionako komplikovanije, pa svojoj devojci barem priuštite ljubljenje s muškarcem čija brada bar fino izgleda i miriše.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Debeli

    1. septembar 2013 | 18:38

    Vrlo je jednostavno.Zene od bradatih muskaraca ocekuju da se obriju.

  • Lara

    1. septembar 2013 | 15:43

    Brada! To se traži!

  • Niko bitan

    1. septembar 2013 | 16:04

    Od brijanja odusao davno, ali uvek je bradica kao da je tri- cetiri dana posle brijanja... Ne grebe, ne iritira a prija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA