Ove dve stvari ne smete da prećutite muškarcu

Žene su često sklone tome da neke stvari prećute svojim muškarcima. Međutim, veza mora da se temelji na iskrenosti, pa makar ona bila i pomalo neprijatna

  • 5

Žene su često tajanstvene prema muškarcima, čak i kada nema pravog razloga za to. Neretko se dešava da ne izuste neke stvari koje su želele, samo kako ne bi opterećivale svoju jaču polovinu. Međutim, muškarci vole kada žene sa njima dele najskrivenije misli, a pogotovo vole kada su u stanju da pomognu. Stoga, potrudite se da više ne držite jezik za zubima, jer vam u suprotnom ćutanje neće ići na ruku.

A šta nikako ne smete da prećutite svom muškarcu? Dve su stvari.

Kažite mu šta osećate

Promene raspoloženja su sasvim normalna stvar, bilo da ih uzrokuje potmula nervoza, bilo da je u pitanju depresivno vreme. Ono što nikada ne sme da vam se desi, to je da se ponašate čudno pre dečkom ili mužem, a da mu tom prilikom ne objasnite o čemu se zapravo radi. Tako će vam, ne samo biti lakše, već i lepše, jer će vaš muškarac odmah želeti da pomogne. Čak i ako želite da budete sami i potrebno vam je sat vremena u miru i tišini, nije problem. Sve što treba da uradite je da to kažete. On će vas, tvrde stručnjaci, razumeti.

Zatražite pomoć

U redu je to što mislite da možete sve sami, ali nije u redu da iz svega izopštite svog muškarca. Vaša veza će dobiti na jačini kada shvatite da neke probleme možete da rešavate udvoje. To što ćete od dečka ili muža zahtevati da vam pomogne, to ne znači da ćete u njegovim očima biti slabiji, već upravo suprotno. Gledaće na vas kao na nešto svoje što u svakom mogućem trenutku mora da bude zaštićeno i sigurno. Stoga, ne ćutite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA