U čemu je problem s vašim muškarcem?

Prema rečima stručnjaka, najgori muškarci za vezu su oni sebični, koji ne smisle ni na koga do na sebe. Ukoliko je i vaš partner jedan od njih, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju

  • 9

Sebični muškarci su najgori za vezu. Ne misle ni na koga drugog do samo na sebe, nikada vas ne stavljaju na prvo mesto i uvek ugađaju najpre sebi pa svima ostalima. Ovo su ujedno potvrdili i stručnjaci koji napominju kako postoji niz razloga zbog kojih se muškarci ponašaju kao sebičnjaci. Ovo su neki od njih.

Ne znaju šta rade

Mnogi ljudi vrlo često nisu svesni svog ponašanja, a ista stvar je i sa sebičnjacima. Baš zbog toga svom muškarcu treba da skrenete pažnju na ponašanje, a po njegovoj reakciji ćete znati da li je spreman na promene ili ne. Ukoliko nije, dobro razmislite šta vam je činiti.

Ne zna za bolje

Katkad su muškarci svesni da njihovo ponašanje i nije najbolje, ali prosto nisu sposobni da ga promene jer niti znaju kako, niti umeju. Sebičluk je uglavnom deo nečije prirode i teško ga je iskoreniti.

Druga žena

Katkad se ne radi o karakternoj osobini, već o nezainteresovanosti jer se na vašem putu našao neko drugi, tačnije neka druga. Muškarac kada upozna drugu ženu, potpuno se hipnotiše njome, čak toliko da vi postajete manje bitni i tek usputna zabava.

Nemaju uzore

Pojedini muškarci nemaju uzore od kojih bi mogli da nauče sve što treba, već se ugledaju na svoje prijatelje ili ljude od kojih ne mogu mnogo toga da nauče. U tim slučajevima oni imaju potpuno pogrešnu predstavu o životu, zbog čeka konstantno prave greške. Takav muškarac svakako da nije dobar za vezu.


Ne dopadate mu se

Poslednje moguće rešenje zbog kojeg se ponaša kao da ga briga za sve i svakoga jeste to da mu se jednostavno ne dopadate. To je, takođe, jedan od razloga zbog kojih može da se ponaša hladno, bezobzirno i nezainteresovano. U tom slučaju, vreme je da krenete dalje i da svoju sreću potražite na nekom drugom mestu.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko_1977

    20. septembar 2013 | 20:18

    Mala samo tako razmisljaj i daleko ces da doguras.

  • Mala od skandala

    20. septembar 2013 | 23:13

    Da je pravi,nebi bilo rezervi,a Zeljko_77,ja sam ostvarena na svim poljima tako da u pravu si,daleko sam dogurala

  • Mala od skandala

    20. septembar 2013 | 17:12

    Uvek ima rezervi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA