SPAS ZA PONOS: Sprej protiv prevremene ejakulacije je stigao!

Jedan od pronalazača legendarne vijagre stvorio je efikasno sredstvo protiv preuranjene ejakulacije

  • 34

Nakon korišćenja “Tempa”, spreja protiv prevremene ejakulacije, muškarci su u seksu uspeli da izdrže oko pet puta duže zahvaljujući anestetiku koji smanjuje osetljivost penisa.

Preuranjena ejakulacija predstavlja jedan od najčešćih seksualnih problema, s kojim se susreće svaki četvrti muškarac, a definiše se kao nemogućnost kontrolisanja orgazma i produženja seksualnog odnosa kako bi i partnerka bila zadovoljena. Kako piše u izveštaju Kongresa evropskog društva za seksualnu medicinu, prosečno trajanje seksualnog čina kod problema prevremene ejakulacije iznosi od jednog do šest minuta.

Milke Vajli, jedan od naučnika koji se devedesetih godina prošlog veka nalazio na čelu tima koji je kreirao najpoznatiju pomoć za mušku potenciju, vijagru, odlučio je da doskoči i problemu prevremena ejakulacije i na taj načini poboljša seksualni život brojnim parovima u svetu. Sprej “Tempe” koji je izumeo pod okriljem britanske kompanije “Plethora Solutions” odobrila je Evropska agencija za lekove, a na slobodnom tržištu naći će se početkom 2014. godine.

Sprej je dovoljno mali da može da stane u džep, a iako je cena zasada nepoznata, proizvođači tvrde da će jedno pakovanje biti dovoljno za pet meseci redovne upotrebe.

Prilikom testiranja, muškarci su zahvaljujući čudesnom spreju uspeli da “izdrže” čak pet puta duže u seksu nego inače, prvenstveno zahvaljujući kombinaciji anestetika koji smanjuju osetljivost nerava penisa.

- Seksualni problemi dovode do frustracija, a one kroz godine uništavaju odnos. Nadamo se da će ovaj lek pomoći milionima parova širom sveta - rekao je Milke Vajli.


(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    23. septembar 2013 | 15:02

    Gde to ima? Hitno potreban!!!;-)

  • N. M

    23. septembar 2013 | 16:37

    Nema boljeg leka od masturbiranja 2-3 sata pre sexa.Stari oprobani" lek".

  • Namcor

    23. septembar 2013 | 17:23

    Isto ko i cackanje nosa sa rukavicama. Nema tu zadovoljstva. Bolje iz dva puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA