Razvela se od muža, jer ne zna da se ljubi

Jedna Egipćanka podnela je brakorazvodnu parnicu jer nije više mogla da trpi manjak romantičnih veština svog muža

  • 10

U zahtevu za razvod egipatska žena po imenu Riham kao razloge je navela to što svog supruga Samija nimalo ne voli, ali i to da on ne zna lepo da se ljubi. Ispričavši kako ju je porodica prisilila da se uda, upozorila je sud da se, ukoliko ne  dobije parnicu, neće libiti da stupi u vanbračnu vezu kako bi od drugog muškarca dobila ono što joj je potrebno.

 

- Bio je hladan, nepristojan i netolerantan prema meni već nakon veridbe, ali sam se ja nadala da će se promeniti kad se budemo venčali. Prve bračne noći shvatila sam da on nije čovek za mene. Nikad me neće usrećiti, iako ispunjava sve bračne dužnosti. Jednostavno, nedostaje mu strasti i ne ume da se ljubi. Iako bi mnoge žene rekle kako je sve to trivijalna glupost, ja smatram da je to ogroman problem – ispričala je Riham.

 

 

Njenu nesreću dodatno su pogoršavali romantični filmovi koje je ova očajna Egipćanka obožavala da gleda.

 

- Dugo sam bila jaka i strpljiva. Trudila sam se da ga ne izdam. Ne zbog straha od njega, porodice ili društva, već od Boga - otkrila je Riham.

 

Međutim, njen muž nije smatrao da on ima bilo kakvih problema s ispunjavanjem bračnih dužnosti.

 

- Ja sam zdrav i normalan. Ako želite, mogu to i da vam dokažem – izjavio je Sami pred sudom.

 

 

Na sreću, nakon maratonskog procesa, sutkinja osetila saosećanje s mukama ove mlade žene, tako da je Riham na kraju dobila slučaj i sada je srećno razvedena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    27. septembar 2013 | 08:12

    Da,ne bude zabune,možda nisam bio najjasniji,...nisam ni kad čuo ni nekog svog prijatelja da komentira žensko ljubljenje....

  • N. M

    27. septembar 2013 | 18:22

    Loli vestina ljubljenja je vrlo bitna. Mislim da me nisi razumela.

  • Loli

    27. septembar 2013 | 14:13

    N.M - bila je prisiljena na udaju, a uz to je opisala kako je nije postovao..a ko tvrdi da vestina ljubljenja je nebitna, verovarno se ocajno ljubi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA