PRONAĐITE LJUBAV: Četiri saveta za upoznavanje

Ljubavni problemi muče sve ljude, a naročito one koji nisu u vezi i koji priželjkuju da ljubav zakuca na njihova vrata. Međutim, postoji nekoliko trikova koji celu stvar mogu i te kako da olakšaju

  • 12

Ljudi koj su sami i koji priželjkuju ljubav znaju koliko je teško doći do nje. Muško-ženskim odnosima vlada potpuni disbalans, što mnoge ljude željne nežnosti i pažnje ostavlja kratkih rukava. Čekanje da se nešto desi vrlo često zna da se oduži, ali evo na koji način svoje ljubavne probleme možete da rešite ne bi li ste što pre zakoračili u zemlju nežnosti i lepih osećanja.

Zaboravite na tipove

To što imate određeni tip muškarca, odnosno žene za kojom tragate vam svakako ne ide u prilog. Ako već unapred znate kako ta osoba treba da izgleda, šta sve treba da poseduje i, između ostalog, koliko treba da bude visoka, nije ni čudo što vas ljubav zaobilazi. Zaboravite na tipove i dajte šansu svakom s kim osetite neku energiju. To treba da vam bude jedini parametar.

Budite svesni mana

Ne treba da budete svesni mana osobe koja sedi preko puta vas za stolom u kafiću i s kojom ste na dejtu, već sopstvenih mana. Osobe koje su pune sebe i koje pritom misle da su savršene, u startu imaju ogroman problem. Niste savršeni i ne smete da tražite za sebe savršenog muškarca ili ženu. Te dve kategorije su u ravni sa fikcijom, realnost je nešto sasvim drugačija.

Preduzmite korak

Od gledanja i čekanja nema sreće. Ono što vam je potrebno to je samouverenost i odlučnost da priđete već jednom toj osobi koju toliko dugo gledate samu za šankom. Budite hrabri, preuzmite inicijativu, pa čak i po ceni ispaljivanja. Važno je probati, a ako ne uspe iz prvog puta, uspeće vam iz drugog, trećeg, četvrtog...i to zasigurno.


Smanjite kriterijume

Visoka očekivanja koja ni vi sami ne možete da pružite drugoj strani su neralna i pre svega velika kočnica za pronalaženje partnera. Kada to shvatite i pritom smanjite kriterijume, pronalazak nove ljubavi vam sigurno neće teško pasti.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    30. septembar 2013 | 18:54

    Ja uopste nisam takav tip, ali mi miskarci ipak ne prilaze bezobriza na to sto dobro izgledam, nekad mi se cini kao da se plase da pridju mada stvarno nzm zasto?

  • Detlic Pera

    30. septembar 2013 | 23:50

    Au ironicni, tebe je bas ukanalila neka... Mozete biti lepe koliko god hocete, ako ste olos od coveka niko normalan vam nece prici... Osim tih sinovaca sto vas sviraju na ulici.... Ivana, dobro pa ti svaki komentar ne sadrzi "Ja sam lepa; A ja prelepa; Da samo znate koliko sam lepa" Pocinjem da se plasim

  • Moje ime

    1. oktobar 2013 | 00:06

    ...bez uvrede zenskog roda...mnogo ste mutave, ne znam dal namerno ili bukvalno...ima svega... ali zato kada se ode na neko letovanje preko neke studenske organizacije...sve su da ne poverujes, a dal bi tako razgovarala sa vama u gradu, pitaj boga...covek se prirodno postavi prema devojkama, a ona skuplja bodove u svojoj glavudzi ko joj prisao...a ovamo kuka ne moze da nadje nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA