SMRT ZA EREKCIJU: 4 zabranjene rečenice u seksu

Jedan pogrešan potez u krevetu može da uništi svaki pokušaj vatrenog seksa. Stoga, ukoliko ne želite muškarcu da ubijete libido, izbegavajte sledeće stvari

  • 5

Nepromišljene žene svojim lakomislenim izjavama mogu da budu pravi pakao u krevetu. Naravno, pakao po muškarca koji želi da ih zadovolji na najbolji mogući način. Međutim, nekad je dovoljna samo jedna pogrešna reč koja muškarčevu erekciju može da baci u provaliju, a njega natera da se što pre udalji od kreveta. Baš zbog toga, nepromišljenosti u seksu nema mesta. Morate da razmišljate o onome što govorite i radite, kako ne bi došlo do neprijatnih, po muškarce fatalnih, situacija.

Je li ušao?

Ukoliko niste sigurni da li ga je ubacio ili nije, ćutite. Pustite ga da odradi to što je započeo, pa nakon seksa razmislite sami sa sobom šta je to što vam se zapravo nudi u krevetu i da li ste time zadovoljni ili niste. Budete li naglas izrazili svoje nezadovoljsvo, mogli biste zauvek da mu uništite ego.

Ne brini, događalo se i mom bivšem

Svakom muškarcu se u krevetu dogadaju pehovi s vremena na vreme. Bilo da je prevremena ejakulacija ili neka druga problematika u pitanju, nijedan, ali nijedan muškarac ne želi da bude poređen sa vašim bivšim. Uostalom, kako biste se vi osećali kada bi on tokom seksa pričao o podvizima svoje devojke s kojom je izlazio pre vas? U krevetu, ali i van njega, teme o bivšim ljubavima su zabranjene.

To je bilo to?

Ukoliko muškarac smatra da ste prezgodni, prelepi i žestoko se loži na vas, velika je verovatnoća da će svršiti dok kažete seks. Međutim, ukoliko se to desilo već nekoliko puta, pokušajte na blaži način da mu objasnite da vi ostajete kratkih rukava i da vam se to nikako ne dopada. Popričajte lepo, a bacanje neumesnih komentara zaboravite.


Izvini, radije bih spavala

Čoveku nekada zaista nije do seksa, ali u tim situacijama partner zaslužuje objašnjene jer će u suprotnom pomisliti da u vezi nešto ne štima. Nisu ni muškarci uvek raspoloženi za seks, stoga će ukapirati o čemu se radi, samo ako mu sve lepo i iskreno objasnite.(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA