Ljubavni saveti koje morate da primenite ove zime

Duge veze zahtevaju konstantno ulaganje u muško-ženske odnose. Ukoliko jedan od partnera poklekne, ljubavi se ne piše dobro. Stoga vodite računa o svojoj vezi

  • 6

Ljubav može da traje zauvek samo ukoliko znate da je čuvate. Mnoge veze i brakovi pucaju jer ljudi prestaju da se trude, a kada se stvari prepuste slučaju, to nikada nije dobro. Konstantno ulaganje je obavezan deo muško-ženskih odnosa i bez toga, veza se uvek kreće nizbrdo.

Međutim, misija održanja veze nije nimalo laka, naročito ne nakon nekoliko godina provedenih s istom osobom. Čovek se s vremenom opušta, ali nikada ne sme sebi da dozvoli da potpuno smetne s uma to da mora da se trudi i da ulaže u vezu. Evo nekoliko saveta koje biste već danas mogli da primenite i osvežite svoju ljubav. Prijaće i vama, ali i vašem partneru.

Sitnice

Uvek, ali uvek možete da izdvojite parče vremena kako biste iznenadili svoju nežniju ili jaču polovinu. Bilo da su romantična večera, izlazak u bioskop ili rezervisan vikend u hotelu u pitanju, stavićete partneru do znanja da vam je stalo i da se trudite.

Slabe tačke

Svaki čovek je svestan svojih mana i problem nastaje kada odluči da ih ne menja. Veza i funkcionisanje udvoje zahteva promene kako kod vas, tako i kod vaše ljubavne polovine.

Dajte partneru do znanja da vam znači

S vremena na vreme stavite mu do znanja da ne biste znali da funkcionišete bez njega ili nje, i da vaš život ne bi bio isti. Ljubav, podrška i sreća zasluga su vaše ljubavne polovine? Nemojte to nikada prećutati.


Izgled

Koliko god da ste zajedno, trenerke i patike nisu nešto što treba svakodnevno da nosite. Povremeno se sredite, isplanirajte izlazak, pođite na večeru u svom najboljem odelu ili haljini, gledajte se u oči preko stola, dodirujte i uživajte u onome što će nakon te večere i da usledi.

Seks

I seks je polje koje zahteva konstantno ulaganje. Nikada ne smete da prestanete s iznošenjem ideja, ali i njihovom realizacijom. Uvek imajte nekog keca u rukavu, vodite ljubav na raznim mestima, menjajte poze, koristite seksi igračke... Ideja je koliko god želite, bitno je samo da ih nikada ne smetnete s uma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan™

    13. decembar 2013 | 17:51

    Znas...ponekad se pitam Je li bas moralo Toliko dugo bez tebe... Probaj zamisliti kako je tesko Voziti se nocu, kroz pusti grad... U drustvu gospodje samoce... I zbog toga se nemoj dosadjivati... Kad pretjerujem sa neznoscu... Jer za tebe...ljubavi moja... Njeznost je jedina istina... Na licu ti vidim da si sretna... A ja vise ni sam ne znam Ima li razloga spavati... Jer suvise je lepo...uzivo vidjeti san... LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM...

  • Mrs.L***

    13. decembar 2013 | 18:32

    Al sam se ja zaljubisssskalllaaaaa ❤️❤️

  • made in great britain

    14. decembar 2013 | 00:23

    Nego...vas dvoje,kad ce biti rakije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA