Omiljena seks-poza otkriva njegove namere

Ukoliko vam nije baš najjasnije da li je vaša veza šarena laža ili se pak kreće u pravom smeru, vreme je da saznate na čemu ste i to zahvaljujući seks-navikama vašeg muškarca

  • 16

Seks-poza koju muškarac najčešće praktikuje u krevetu može mnogo toga da kaže o njemu. Možda vam namere vašeg partnera nisu najjasnije i niste sigurni šta sve od njega možete da očekujete, ali ako budete pomno razmislili o seks-navikama vašeg frajera i sve to povežete sa ovim tekstom, stvari će vam biti mnogo jasnije.

 

Ukoliko kraj sebe imate muškarca koji voli misionarsku pozu, velika je verovatnoća da se radi o tipu koji na veoma tradicionalan način shvata život, a samim time i vezu s vama.

 

 

Međutim, frajeri koji najčešće vole doggy style su sasvim drugačiji tipovi. Njima je bitno da se dobro zabave u krevetu, ali nemaju preterano ozbiljne namere.

 

Tipovi koji vole kada je žena gore i te kako su dobri za vezu jer im je na prvom mestu partnerkino zadovoljstvo i sreća u svim pogledima.

 

 

A ukoliko ste primetili da u seksu od svega najviše voli seks-igračke, velika je verovatnoća da je vaša veza za njega čista fantazija.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA