NEKAD I SAD: Koliko su se promenile muške navike u seksu

Seksualne navike muškaraca nisu iste danas kao i pre dvadeset godina. Nekoliko je bitnih stvari koje su tiču aktivnosti u spavaćoj sobi koje su doživele krupne promene

  • 6

O promenama u seksualnom životu žena se pisalo, ali došlo je vreme da se zapitamo šta se to zapravo desilo s muškarcima. Na koji način je evoluirala njihova seksualnost? Odgovor na ovo pitanje donela su nedavno rađena istraživanja koja su pokazala da su frajeri pretrpeli krupne promene po pitanju tri stvari u seksu.

Prva stvar tiče se učestalosti varanja. Pre dvadeset godina broj preljubnika je bio mnogo veći, što je poprilično neverovatno. Godine 1993. čak 48 muškaraca je priznalo kako je bar jednom prevarilo svoju devojku, dok danas to priznaje 17 odsto manje frajera.

Na drugom mestu krupnijh promena našla se upotreba kondoma. Devedesetih godina veliki broj muškaraca je insisitiralo na seks sa zaštitom, čak njih 63 odsto. Danas je taj broj, verovali ili ne, još veči i iznosi 71 odsto.

I na trećem, ali podjednako bitnom mestu, nalazi se tvrdnja muškaraca da pamte imena i prezimena svih partnerki s kojima su bili. Nekada je to tvrdilo 49 odsto muškaraca, a danas se taj broj popeo na čak 58 procenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    19. decembar 2013 | 20:07

    Alat i rupa ostali isti

  • Stevan

    19. decembar 2013 | 22:01

    Lako im je sad pamtiti dva trri imena - maximalno ... Nekada je trebalo pamtiti mnogo vise imena a to bas i nije tako lako ...:D

  • Dude88

    20. decembar 2013 | 19:07

    Nisam na to mislila. Izvini,ali i alat je kasnije neupotrebljiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA