SEKS-POZE: Zašto žene ne vole kada su gore?

Najnovija anketa koja je rađena u saradnji sa ženama pokazala je da one ne preferiraju isuviše pozu kada su gore. Zašto? Saznaćete upravo

  • 18

Žene se osećaju nesigurno kada su tokom seksa na partneru. Razloga za tako nešto je više, a najčešće se radi o manjku samopouzdanja.

Ono što ih najčešće brine to je što su potpuno nage i što muškarci imaju kompletan vidik na njihovo telo. A s obzirom na to da razmišljaju o celulitu, kilogramima ili strijama, logično je da ne mogu da se opuste i uživaju. Međutim, dame ne znaju jednu stvar. Muškarac u trenutku uzbuđenja ne primećuje ništa i ne bavi se nepravilnostima ženskog tela. On samo želi da se opusti i uživa, a to isto očekuje od vas.

Nabavite seksi donji veš, neku prelepu prozirnu haljinicu i opustite se. Njegova reakcija i brza napaljenost neka vam budu okidač za relaksaciju i užitak. Zaboravite na gluposti i prepustite se strasti.

Ipak, tu su i žene koje ne vole tu pozu iz straha da neće znati šta da rade. Mnoge se boje preuzimanja inicijative, a ne znaju da je samo to dovoljno da muškarac bude naprosto oduševljen. Uostalom, ako i niste iskusni, ne bojte se da pitate i isprobate stvari. Ustezanje od svega i svačega vam sigurno neće pomoći u tome da dobijete na iskustvu.

I kao treći problem koji je najčešće prepreka da žene "uzjašu" partnera je izraz lica. Žene se osećaju nesigurno po pitanju grimasa za vreme ekstaze. Međutim, to je velika greška s obzirom na to da muškarci to smatraju potvrdom da umeju da zadovolje svoju partnerku. Ukoliko i dalje ostajete pri istom stavu, nađite zajedničko rešenje. Prigušite svetlo, upalite lampu ili sveće i prepustite se uživanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    24. decembar 2013 | 17:09

    Gluposti, obožavaju da su gore!

  • Dude88

    24. decembar 2013 | 17:21

    Smejurija. OBOZAVAM

  • Miki

    24. decembar 2013 | 17:31

    Ma svako voli na soj nacin , meni svejedno da l je mala gore , dole , levo , desno , vazno je samo da udje :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA