SPREMITE PRSTEN: Božić je savršen dan za prosidbu!

Najnovija istraživanja pokazuju da su božićni praznici najromantičniji trenutak u kom treba kleknuti i zatražiti ruku voljene žene

  • 21

Ukoliko ste planirali da zaprosite devojku, sada je pravo vreme da to uradite. Prema podacima koji su dobijeni na osnovu istraživanja, većina žena, ali i muškaraca, Božić smatra najromantičnijim danom za prosidbu.

Internet stranica Chillisauce.co.uk sprovela je studiju koja je pokazala da čak 49 odsto muškaraca božićne praznike smatra idealnim periodom u kom treba spremiti prsten i zatražiti večnu ljubav nežnije polovine, a sa ovim stavom su se složile i žene koje su sudelovale u istraživanju.

Foto: Foter.com/top10things Foto: Foter.com/top10things

Studija je takođe pokazala da i dalje važi staro pravilo da muškarci treba da zaprose devojku, a ne obratno. Čak 65 odsto pripadnika jačeg pola je priznalo kako bi odbili svoju devojku kada bi kleknula pred njima.

Foto:Promo Foto:Promo

S druge strane, žene su te koje žele da prosidba bude što jednostavnija i bez preterane pompe, a tek 15 odsto dama priželjkuje izuzetnu kreativnost od svog muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♡LaViCa♡

    5. januar 2015 | 17:09

    Znaciii...Bozić je na pragu, jos fali Romeo na vratima... :)))))

  • Rospija

    6. januar 2015 | 10:05

    Volim da kleknem pred njim :-D:-D:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA