PARTIZANOV PRAZNIK U PIONIRU: Đorđević i Danilović vodili Crne do NBA pobede! (FOTO)

U prepunoj hali Pionir odigrao se revijalni meč "Grobari za nas", a navijači Partizana su imali priliku da uživaju u majstorijama bivših i sadašnjih asova koji igraju u omiljenom dresu

  • 49

Revijalna utakmica "Grobari za nas" koju su organizovali navijači Partizana u dogovoru sa košarkaškim klubom, kako bi mu se pomoglo u teškoj finansijkoj situaciji okončanin je pobedom "crnog" tima NBA rezultatom 114:111. (28:25, 36:25, 37:28, 13:33).

Mnogo sveta je okupio ovaj događaj, kako na tribinama, tako i u ložama, ali i onim mestima tik uz parket.

Pionir je bio prepun, više od sedam hiljada ljudi oduševljeno je klicalo igračima oba tima.

Utakmicu su sudili Vojislav Vuković, Zoran Dimitrijevićć i Milorad Milojković.

BELI TIM: Tepić 4, Zorkić 11, Andrić 12, Murić 11, Božić 5, Šćepanović 7, Marinković 5, Čanak 11, Grbović 4, Bezbradica 2, Milutinov, Kuzeloglu 15, Dragutinović 2, Tomašević 8, Akojon 4.

CRNI TIM: Dalo 9, Avdalović 7, Pavlović 10, Milosavljević 12, Petrović 10, Kecman 7, Milutinović 8, Milojević 6, Čubrilo 13, Mačvan 10, Ðumić, Glišić 2, Aranitović 2, Radošević 6, Ðorđević 3, Danilović 8.

Grobari su burnim aplauzima pozdravljali ulazak u dvoranu Miroslava Berića, Koste Perovića, Žarka Paspalja, Zorana Sretenovića, Ivu Nakića, ali je bilo i onih kojima su zviždali.

Kada su stigli predsednik FK Partizan Zoran Popović i potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković kroz halu se zaorilo dobro poznato "Uprava napolje" uz salvu zvižduka, čime je nastavljen uslovno rečeno rat između čelnika sa stadiona u Humskoj i vatrenih pristalica kluba.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Svi navijači crno-belih su se prosto naježili kada su videli startne petorke dva tima.

Crni tim je na parket poveo kapiten Dragan Milosavljavić, a za njim su izašli Milan Mačvan, Dušan Kecman, Dejan Milojević i Saša Pavlović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Belu ekipu predvodi novi plejmejker Džoš Akojon, a za njim su izašle legende kluba Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vlado Šćepanović i Edo Murić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Naravno kao što je i očekivanom rezultat nije u prvom planu, tako da odbrane nisu čvrste i zato ne čudi veliki broj poena u prvoj četvrtini koju su dobili Beli 28:25.

U pauzi pred start drugog perioda meča gledaoce na tribinama su zabavljale Neverne bebe, čiji je frontmen Milan Đurđević veliki navijač Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Do poluvremena je došlo do kkompletnog preokreta na terenu, kada su za Crni tim zaigrali Saša Danilović i Saša Đorđević, tako da je rezultat posle 20 minuta na semaforu 64:50 za Crni ekipu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    11. mart 2015 | 20:40

    Ovo nema niko u svetu!

  • The illuminati

    11. mart 2015 | 20:25

    Institucija, porodica

  • gemathegreat

    11. mart 2015 | 20:28

    Iako sam navijac suprotnog tabora zao mi je sto ovo nije bilo na tv-u. Rado bih pogledao. Ako slucajno neko ima drugaciju informaciju bilo bi lepo da je ovde podeli sa zainteresovanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA