≫ 

Melanija dominirala u crvenoj haljini, ali su svi gledali u njenu ruku: Tramp je uradio nešto što nije smeo. Dva puta! (VIDEO)

Na društvenim mrežama je pokrenuta i diskusija na temu šta zapravo znači ovakav njegov potez, da li je to potez jednog "džentlmena" ili je sve ovo samo slučajnost

  • 33

Prvo zajedničko pojavljivanje Donalda Trampa i Melanije bilo je u Palm Biču u Americi, a nakon izlaska iz aviona na tamošnjem aerodromu, trenutno najpopularniji par na svetu se ponašao prilično čudno. Naime, Melanija je sve vreme pokušavala da drži Donalda za ruku, ali delovalo je kao da on to uporno izbegava.

Tramp je Melaniji dva puta učinio ono što se damama ne radi. Njihovi dlanovi i prsti otkrivaju tajne prvog para (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Melanija je Donalda uhvatila nekoliko puta za ruku, ali je on svaki put vešto izbegao da je drži duže od nekoliko sekundi.

Izgleda da novoizabrani američki predsednik nije veliki fan javnog eksponiranja svoje ljubavi prema Melaniji.

Inače, Melanija je izgledala neverovatno u prelepoj crvenoj kreaciji.

Na društvenim mrežama je pokrenuta i diskusija na temu šta zapravo znači ovakav njegov potez, da li je to potez jednog "džentlmena" ili je sve ovo samo slučajnost.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Drayver

    4. februar 2017 | 21:42

    Melanija je macka bez premca zlobni stvorovi koji nema sanse ni cipele da joj brisu samo salju otrovne strele i iscudjavaju se prostakluk nevidjeni

  • Moj narode

    4. februar 2017 | 21:26

    Boze drago cime se Amerikanci zanimaju,ciste gluposti

  • marko

    5. februar 2017 | 00:07

    Jao jao sad ce sigurno da ga ostavi jer joj je pustio ruku i da se razvede hahaha. Mnogo joj je lose, sva je napacena, vidi se i po izgledu, sva se zborala, ispali joj zubi od teskog zivota. Ma mucenica... ti sto je pljuju, samo da mi je videti kakvi su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA