Seksi igračke u spavaćoj sobi učiniće da vaš partner postane pravi majstor

Prihvatanje seksualnosti nekako lakše ide ženama nego muškarcima

  • 16

Eksperimentisanje u seksu je, kažu, za najhrabrije, ali sve je više muškaraca koji su spremni da u seksu probaju mnogo noviteta, a neki od njih su i seks igračke za muškarce.

Kako da upoznate dečka sa omiljenom seks igračkom, a da ga ne uplašite?

Seksualni i društveni tabui koji se šire oko muškaraca vrše veliki pritisak na njih i njihov seksualni život. Bez obzira na sve, mislimo da ima mnogo više onih koji su spremni da se sa partnerkom oprobaju u nekim novim stvarima. Zbog toga vam predlažemo da u vaše seksualne igrarije uvedete i rezervne igrače – seks igračke.

Seks igračke mogu da budu veoma korisne. Foto: Telegraf

One ne samo da će vaš seksualni život učiniti zanimljivijim i bogatijim, veće ćete i vi i vaš partner više uživati u seksu i oprobati se u novim stvarima. Ovo su samo neke od prednosti koje seks igračke donose sa sobom.

Povećaće njegovo seksualno samopouzdanje

Samopouzdanje je takav afrodizijak da smo ga mnogi svesni. Seks igračke mofu da učine da se osećate privlačnije, a imaćete i bolji seks. Ne zaboravite na obavezan lubrikant kada su seks igračke u pitanju jer samo tako će vam seks biti prijatan i nezaboravan.

Mogu da pomognu da muškarac duže izdrži u seksu, da ima bolji osećaj i bude bolje zadovoljen

Kontrola orgazma je mnogo bolja kada koristite seks igračke. Čak i prosti vibrirajuči prsten može da učini nečiju erekciju većom i osetljivijom, a o ejakulaciji da ne pričamo. Pored toga, vibracije blizu vašeg klitorisa učiniće vaš orgazam mnogo intenzivnijim. Zvuči dobro, zar ne?


Biće bolji u seksu

Ne zaboravite da se uvek zaštitite u seksu. Foto: Pixabay.com

Sve u vezi seks igračaka ima za cilj da od njega napravi boljeg ljubavnika. To što će se on osećati prijatnije u svom telu učiniće i da bude bolji prema vašem telu.

Poboljšaće njegovo sveopšte zdravlje

Postoji velika povezanost između muškog orgazma i zdravlja. Hemikalije koje se otpuštaju tokom orgazma mogu da imaju uticaj na pamćenje i funkcionisanje mozga. Mogu da mu pomognu da bolje spava, izgleda mlađe i mnogo toga još. Da ne pričamo o prostati i kakva čuda tek za nju seks i orgazam čine.

Bolje će upoznati sebe

Mnoge seks igračke za penis i prostatu mogu da učine mnogo toga. Pored zadovoljstva, one mogu pomoći muškarcu da konačno prizna i sazna šta jeto što on u seksu želi i šta mu treba. Zadovoljan i zadovoljen muškarac može da bude odličan ljubavnik, pa je samim tim ovo investicija koja će vam se višestruko isplatiti.

(Telegraf.rs/cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GOT

    21. oktobar 2018 | 00:33

    Sa mojom plavookom lepoticom sam 15 godina,dvoje dece mi je rodila.Uzivamo u sex-u isto kao i prvih godina i redovno ga upraznjavamo.Privlaci me ludacki i dan danas,ali i ona je zena koja obozava sex.Nikada me nije odbila,ni ja nju.Navalimo kao ludaci i dan danas.Igracke jos nismo koristili,nije nam potrebno.Sto ne znaci da necemo.Otom potom.Jos drugu pozeleo nisam.

  • Ika...

    20. oktobar 2018 | 22:51

    Za sada nam odlicno ide bez ikakvih igracaka,postizemo maksimalno zadovoljstvo bez ikakvih pomagala.. I nadam se da ce to jos dugo trajati..

  • Giks

    20. oktobar 2018 | 22:47

    Sto kaze moj ortak,ja mu stavim gumicu sa tegle I gruvam do jutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA