≫ 

Seks kao lek za bolni raskid: 7 žena otkriva kako im je seks pomogao da prebole bivšeg

Seksualna iskustva nekih ljudi su fascinantna i uzbudljiva do krajnjih granica

  • 4

Kada je reč o seksu, mašta može svašta, a to da li ste na neke ludorije spremni ili ne zavisi u potpunosti od vas.

Znate onaj osećaj kada vam je posle raskida seksualni apetit potpuno van svake kontrole? Negde smo pročitali da je “najbolji način da nekoga prebolite zapravo to da se nađete pod nekim drugim muškarcem”. Ovo nije nužno i najbolja ideja, ali da može da bude zabavno - MOŽE! Evo šta o tome kažu ove žene.

“Smuvala sam se sa 10 godina mlađim frajerom”

Zgodan, mlad muškarac uvek je dobar melem za ranu. Foto: Pixabay.com

- Moj najbolji lek za raskid je bez sumnje jedan 23 godina star muškarac sa kojim sam se smuvala nakon razvoda kada sam imala 33 godine. Sve moje fantazije je ostvario, bio je divan, zabavan i baš ono što mi je trebalo da se podsetim da sam ja nešto više od bivše žene i majke što nisam znala 10 godina tokom braka, ispričala je Lisa (33).

“Sat vremena oralnog seksa? Da, da, daaa...”

- Ostavio me je dečko dok sam studirala jer nije hteo da se obaveže prema meni čak iako sam upoznala sve nejgove prijatelje i majku na njegovo lično insistiranje. Upravo nakon što je on otišao iz stana, dečko s kojim sam se viđala povremeno zbog seksa mi se javio. Došao je kod mene i sat vremena me oralno zadovoljavao. Sledećeg jutra se moj bivši dečko vratio i molio me da se pomirimo. Neka, hvala!, rekla je Nina (24).

“Smuvala sam se sa novim kolegom”

Često imamo fantazije sa kolegama sa posla. Foto: Shutterstock

- Desilo se nakon što sam se preselila u novi grad. Flertovali smo nekoliko nedelja i onda izašli na večeru. Kada smo stigli do auta posle večere već smo se bacili jedno na drugo. U stanu je bio i moj tata koji mi j epomagao oko useljenja pa smo morali da se ušunjamo unutra i budemo tihi. Bio je to odličan seks koji dugo nisam imala, otkrila je Keli (28).

“Imala sam opasno iskustvo u vozu na putu do kuće”

- Spetljala sma se sa dečkom koji mi se dopadao u srednjoj školi. Bili smo u istom vozu i završili smo u jednom od kupea potpuno sami. Od tada pomalo imam fetiš na vozove, da budem iskrena, priznala je Stefani (39).


“Imali smo seks celu noć. Bukvalno - celu noć!”

- Nakon što se moja toskična i loša veza konačno završila, pozvala sam jednog simpatičnog kolegu na večeru znajući da je uvek uživao u bezazlenom flertovanju sa mnom. Nakon nekoliko pića, rekla sam mu da sam singl i završili smo goli u krevetu. Potpuno smo izgubili pojam o vremenu i imali smo seks sve dok sunce nije izašlo ujutru. Nikada neću zaboraviti koliko sam olakšanje osetila u tom trenutku i kako me je gledao u oči održavajući kontakt sa mnom, ispričala je Ester (29).

“Imali smo oralni seks u pozorištu”

Seks nakon raskida ima posebnu draž. Foto: Pixabay.com

- Kada sam imala 45 godina smuvala sam se sa dečkom koji je imao 29 godina. Na prvom sastanku smo otišli u pozorište i priredio mi je orgazam dok smo bili unutra. Videli smo se još par puta pre nego smo raskinuli. Ostali smo dobri prijatelji, rekla je Providens (51).

“Bio je to najbolji seks u mom životu”

- Nakon što sam okončala dugogodišnju vezu, nisam znala šta da radim. Nisma se osećala uopšte seksualno. Počela sam da se dopisujem sa nekim dečkom sa kojim sam se nešto u prošlosti cimala. Odlučili smo da se vidimo i imamo seks. Bila sam previše nervozna, ali kad smo se našli sve je išlo lako. Imali smo najbolji seks u životu. Hteo je da se stalno viđamo, ali ja sam htela da vidim gde će me sada moje emocije odvesti, priznala je Džuli (28).

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dago

    7. decembar 2018 | 10:05

    Ova je dobra. Kada je raskinula sa deckom javio se tip sa kojim se povremeno vidjala zbog seksa. 😁😁😁

  • W

    7. decembar 2018 | 09:09

    Zato se bivši uglavnom odaju alkoholu,uglavno ostavljeni zbog finansija:(

  • nenad

    8. decembar 2018 | 14:46

    Kakva zenska glupost,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA