3 žene otkrivaju kako izgleda orgazam bez seksa - kada se muškarci samo igraju sa njihovim bradavicama

Jeste li nekad probale ovo?

  • 4

Žene su poludele za novim trendom. Sada samo žele da dožive orgazam tako što će im partner stimulisati bradavice. Ako niste probali ovaj seks užitak, onda je pravo vreme da e bacite na taj posaso.

Poznato je da postoji klitoralni ili vaginalni orgatam. Ali da li ste znali za "orgazam bradavica"?

Pod pretpostavkom da niste, tri žene će vam ispričati svoje iskustvo i opisaće vam kako je to kada doživite orgazam tako što vam partner, a ponekad i vi sami, stimuliše bradavice.

Kako ste otkrile da postoji "orgazam bradavica"?

Žena A: "Bila sam sa porodicom na odmoru. U hotelskoj sobi na televizoru je bio pušten pornić. Samo sam radila isto što i žena u filmu i bilo je strava."

Žena B: "Otkrila sam takav orgazam još sa prvim dečkom tokom predigre i eksperimentisanja u seksu. Bili smo oboje neiskusni i jedno drugom prvi seksualni partneri, pa smo međusobno istraživali tela. Igrao se dugo sa mojim bradavicama i ja sam doživela spor, ali intanzivan orgazam. Ono što me je iznenadilo je što sam se dugo posle toga osećala baš prijatno. Što se mene tiče to je savršena stvar i još jedna dobra mogućnost da doživite orgazam."

Osmišljen je budilnik koji vas može buditi uz orgazam Foto: Pixabay.com

Žena C: "Partner se igrao sa mojim grudima daleko nežnije nego ikada iko do tada. Prvo šro sam pomislila je da je to pomalo dosadno. Međutim, uskoro sam se opustila i počela da uživam. Onda sam doživela orgazam Oboje smo bili šokirani."

Koliko ste godina imali kada vam se to desilo? 

Žena A: "Negde oko 12."

Žena B: "Blizu 18."

Žena C: "22."

Kako biste uporedili "orgazam bradavica" sa genitalnim orgazmom?


Žena A: "Oba osećaja su predobra. Orgazam je super stvar. "orgazam bradavica" zahteva malo više vremena, tako da sada preferiram da to sama sebi priuštim u bilo koje doba dana. Partner i ja uglavnom imamo regularan seks, tako da su bradavice ostavljene samo meni."

Foto: Pixabay.com / Nekada se smatralo da žene koje ne mogu da dožive vaginalni orgazam nisu mentalno zrele

Žena B: "To su dva sasvim različita osećaja. Prvo ova dva orgazma ne traju isto, a drugo "orgazam bradavica" je intenzivniji. Jeste da kraće traje, ali ostavlja jači i oštriji utisak. Moje genitalije su očigledno veoma osetljive na bilo kakav dodir bradavica."

Žena C: "Uglavnom je sličan osećaj, samo što su vam tokom "orgazma bradavica" žlezde u grudima toliko napete kao da su otečene."

Da li praktikujete ovo?

Žena A: "Uživam u tome tokom predigre, anekad se ceo odnos zasniva na tome. Ponekad počnem da pipkam svoje bradavice i osećam se tako fantastično, onda samo nastavim sve dok ne doživim orgazam. Često mi se desi da počnem da se mazim po bradavicama i onda pređem na klitoris i sačekam orgazam. Dešava mi se i da se zaigram sa bradavicama, aonda smo potražim svog dečka da dovrši posao."

Žena B: "U većini slučajeva ne. Više volim genitalnu stimulaciju."

Žena C: "Ovo nije tako pouzdano kao genitalni oragazam, ali je zato i zabavno. To mi se desilo samo četiri puta i to sa dva različita partnera."

Foto-ilustracija: Profimedia

Koliko je prosečno vremena potrebno da ga doživite?

Žena A: "Treba mi oko 20 minuta da svršim dok dodirujem svoje bradavice. To je postepen proces. Prvo to radim preko majice, a onda ih pipam potpuno gole. I tada mi je potrebno duže vremena. Međutim, postoji brža varijanta ako na pola puta pređete na klitoris. Tada vam je potrebno još sam 2-3 minuta za potpuni užitak. Kada bih morala da biram ja bih seksualno uživanje poređala ovim redom: igra sa bradavicama, igra sa klitorisom, seks."

Žena B: "Stvarno ne znam koliko to traje. Ali čini mi se da ne treba ništa više vremena nego kada se stimuliše klitoris."

Žena C: "Ne previše. Možda 5 minuta."

Koje biste savete dali ženama koje žele da probaju ovo?

Žena A: "Pogledajte dobar pornić i poigrajte se sa sobom. Iastražujte svoje telo i onda pokažite partneru šta vam se sviđa. Možete da kupite i par igračaka za bradavice, samo budite nežne prema sebi."

Foto: Profimedia/Corbis

Žena B: "Nađite partnera koji baš voli ženske grudi. Ja sam shvatila da ne mogu sama sebe da dovedem do orgazma tako što ću stimulisati bradavice. Za to mi je definitvno potreban partner. Samo odvojite vreme za eksperimentisanje i sami ćete doći do saznanja šra vam najviše odgovara.

Žena C: "Orgazam se gradi. Samo uživajte i ne razmišljajte kada i kako će da vam se dogodi."

(Telegraf.rs / menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Missy

    2. januar 2019 | 10:42

    Pre dodirivanja grudi,ne bi bilo loše na njih naneti ulje za masažu ili odgovarajuće mleko za telo...To će u određenoj meri povećati glatkoću,kao i smanjiti osetljivost bradavica (paradoksalno povećavajući intenzitet stimulacije nervnih zavrsetaka ove moćne erogene zone)...Preporučljivo je da svoje grudi sve vreme posmatrate u ogledalu,a i određene propratne radnje (kao što bi bilo tiho stenjanje ili senzualno,ritmično uvijanje stomakom dok se mazite) će u značajnoj meri da doprinesu užitku,povećavajući trajanje i intenzitet orgazma;)

  • Nena

    2. januar 2019 | 02:08

    Obožavam orgazam i obično ga pružam samoj sebi...Volim osećaj kada mi orgazam obuzima celo telo i um,dok mi se karlični mišići ritmično grče i uvijaju u svoj svojoj vrelini i prijatnoj vlažnosti. Ohhhh...Moram da idem da nešto obavim ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA