Ona ima seks sa balonima i sada otkriva zašto je to pali

Mnoge dame uživaju u seksualnim odnosima sa balonima. Šta mislite kako to izgleda?

  • 2

Jedna žena je objasnila kako ima seks sa balonima, a onda su se oglasile i mnoge druge i potvrdile da je orgazam mnogo bolji nego tokom običnog seksa.

Ljubitelji seksa sa balonima već imaju svoj nadimak - "looners" i ovakvi odnosi postaju sve popularniji među ženama.

Ipak, priču je otpočela Megi iz Berlina, koja je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podelila priču o tome kako voli seks sa balonima, a da ponekad učestvuje i njen muž.

- Baloni koji odskaču su sami po sebi seksi i nije me sramota da to kažem iako imam supruga - kaže za svoj fetiš Megi.

- Ako malo bolje razmislite. možete da ih jašete, da se trljate o njih, da se valjate i da radite sve ono što vas čini srećnom - dodaje.

Njen muž podržava svoju izabranicu jer misli kako je seks fantaziranje i ostvarivanje tih ideja pokretač prave ljubavi.

Foto: Profimedia

Megi se na netu registrovala pod nikom "BerLoon" i ne namerava da stiša strasti oko novog bizarnog seks trenda. Ona se čak nada da će se ljudi usuditi da pokušaju nešto novo i  da će shvatiti zašto hvali ove igračke od lasteksa.

- Ako koristite bilo koju seks igračku onda znate da je tada mnogo lakše doživeti orgazam. Međutim, moja vizija je da stalno probam nove stvari. A baloni su mi trenutno favorit. Dovoljno je da imam jedan uz sebe i mogu da imam seks kad god hoću, bez obzira da li mi je suprug tu ili ne. Mada, moram da priznam da i on uživa dok vodimo ljubav, a između nas je balon koji nas dodatno nadražuje - kaže Megi.

Onda dodaje da je u dvoje najbolja poza za ženu "doggxy style" i to takav da žena leži preko balona, odnosno on joj je ispred donjeg stomaka i stidnice, a muškarac penetrira iz klečećeg položaja.

- Ovo je prosto izvanredno. Bukvalno mogu da doživim orgazam za tri minuta i to toliko intenzivan koliko nije ni kada koristim vibrator - jasna je Megi.

(Telegraf.rs / metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA