Zarađuje na desetine hiljade evra zavođenjem muškaraca, a ne mora da ima seks sa njima (FOTO)

Zavođenje bez fizičkog kontakta može dobro da se naplati

  • 2

Samohrana majka Elisija Dovings (28) zarađuje više hiljade evra zavođenjem muškaraca online i ispunjavajući neke njihove fantazije.

Elisija zarađuje 82.000 godišnje i kaže da je srećnija nego ikada pre. Ona naplaćuje 4,5 evra za minut gledanja dok se skida ili izvodi neke druge erotične radnje. Ono što smatra važnim za ovaj posao je da morate da imate malo humora.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Elysia 𓂀 (@elysiaetc) дана

- Morate da se prepustite i da ne brinete. Sve je u glavi, kaže ona.

Za samo jednu nedelju, majka šestogodišnjeg dečaka, zaradila oko 4.800 evra samo za Božić. U proseku zaradi oko 570 evra dnevno za dva do tri sata posla. Iako zarađuje veliku sumu novca priznaje da ne živi luksuznim životom i pažljivo troši.

- Štedim koliko mogu. Nadam se da ću da se penzionišem sa 40 godina, kada će moj sin imati 18 godina i da ću moći da uživam u životu i da ne brinem o poslu, rekal je ona.

Prošle godine prvi put je zaplovila u ove vode, a većina njenih klijenata želi da priča sa njom jer žele oseć kao da su u vezi i da razgovaraju sa devojkom. Uprkos tome, ona je obučena sve vreme u seksi veš koji više otkriva nego što pokriva.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Elysia 𓂀 (@elysiaetc) дана

- Sve je to biznis i posmatram sve to kao poslovna žena. Imam višegodišnje iskustvo u zavođenju muškaraca, dodala je.


Kao najčudnije iskustvo sa kojim se sureću devojke iz ovog posla izdvojila je jednog klijenta svoje koleginice koji ima fetiš da bude pojeden, pa je u jenom razgovoru on bio jafa koju je ona trebalo da pojede.

Njena porodica i otac deteta znaju čime se ona bavi i podržavaju je, jer vide koliko je sada srećna. Bili su zabrinuti za njenu bezbednost u početku ali ih je ona uverila da je preduzela sve korake žaštite. Njen sin zna da mam prodaje donji veš.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Elysia 𓂀 (@elysiaetc) дана

Odlučila je da napusti koledž iako je bila odličan učenik, a tada počinje najteži period u njenom životu. Počela je da se oseća loše i nesrećno.

- Volim to što radim jer se osećam slobodno i rasterećeno. Odlično je za moje samopouzdanje, naročito nakon porođaja i strija koje imam. Znam da će me ljudi osuđivati, ali ja nikada nisam bila srećnija, kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA